Re: Na toulkách přírodou..., 23.06.2015 22:03, Forrest Run(m), (O přírodě)
A teď k Tobě, PeteNe Čéče, co s Tebou?;)
Když ses tu před dvěma dny zjevil, vzpomněl jsem si bezděky na stařičkej židovskej fór, ve kterým rabín vysvětluje rozdíl mezi drzostí a chucpe.
"Drzost je vykadit se někomu před dveřmi, chucpe je zazvonit si pak ještě o papír.":-)
Ty víš, proč mě to napadlo, žeáááno?
Nejprve jsem si říkal, že využiju svoje právo spoluzakladatele tohodle webu a prostě Tě odsud bez milosti vykopnu, nikdy jsi mi nic dobrýho neudělal, neférově jsi mě dehonestoval, kde jsi mohl, zdevastoval jsi(přímo či nepřímo) hned několik mejch mykolokalit takže by bylo pro mne docela slušný zadostiučinění Tě odsud s vostudou vypoklonkovat.
Nicméně, řekl jsem si, že ráno bývá moudřejší večera, promluvil jsem s několika lidmi a shodli jsme se, že si zasloužíš druhou šanci...jen JEDINOU, aby bylo mezi námi jasno, to znamená NULOVÁ TOLERANCE k Tvejm jedovatostem, grafomanskejm excesům, konfliktnímu jednání, "vykusování" cizích lokalit, chlubení se cizíma nálezama a ke Tvejm namistrovanejm kecům všeobecně.
Nahazuju to tu veřejně, aby pak bylo jasný, co se po Tobě chce a aby si pak každej mohl udělat jasnej obrázek o tom, jestli plníš, či neplníš.
Zde jsou moje podmínky Tvýho dalšího setrvání zde:
1.Veřejně se omluvíš Karolínce za svoje sprostý výpady vůči ní...koneckonců, Tys jí taky nešetřil a veřejně jsi jí nespravedlivě urážel hůř než pacholek z chlíva.
2.Budeš tu psát česky.
Latinský názvy si klidně uveď za českejma v závorce, s tím tu nikdo problém nemáme, ale jazyk tohoto webu je čeština, tak to, prosím, respektuj.
Nevím, jestli se tu tím snažíš latinou někomu zaimponovat, ale spíš tu tím víc a víc lidí zbytečně poštváváš proti sobě.
Přál bych Ti strávit nějakou dobu mezi světově proslulejma mykologama, jako jsou Vláďa Antonín, Radomír Socha nebo profesor Ivan Jablonský...myslíš, že s amatérskejma mykologama jednaj takhle spatra? Ani náhodou, bavěj se s Tebou jako rovnej s rovným, česky.
Takže už, prosím, žádný "Sub Quercus", ale "Pod dubem".
Děkuju.