Re: Re: Re: Malé zamyšlení..., 18.09.2013 13:48, Forrest Run(m), (O přírodě)
Je to tak, omlouvám se, jsem teď časově dost ve smrti, bagruju jak nemoudrej, sem-tam něco fotím, ale do šuplíku, až trošku opadne růstová vlna houbelec, proběhnou největší mykovýstavy(na který sápu/sápeme exponáty) a zazimuju fčeličky, tak Vám to fšem vynahradím, Amigos!

Romča mi mluví z duše, nikdy jsem se nepovažoval za nějakýho MykoSpasitele, na kterým stojí a padá ohoubach.cz, z větší poloviny je to Romčova mravenčí programátorská práce a taky dost diplomacie, se kterou se snaží prakticky zprocesovat a za pochodu ladit naše často protichůdný požadafky;-) a zbytek beru jako týmovej počin, kde jeden doplňujeme nedostatky toho druhýho, v pohodičce, na společný vlně, jak rád podotýkám. Vnímám to tu trošku jako akademickou půdu, oproštěnou od zášti a závisti, s možností prezentace vlastních "volnomyšlenkářských" názorů, tavící kotel různejch názorovejch proudů, a nově příchozí na tý vlně entuziasmu a pozitivní energie rádi svezeme, pokud ofšem dají dostatečně najevo dobrou vůli dát si poradit!:-)
Nikdo totiž nejezdí rád na mrtvém koni, žeáááno?;-)
Tahle zpětná vazba je pro nás strašně důležitá, takže bych tímto nováčky, který stojej o to zlepšit se ve focení (nejen) hub, rád poprosil, aby dali jasně najevo, že si třeba Zdenovy nebo Bassetovy rady berou k srdci a slušně poděkují a případně položí i nějakou tu doplňující otázku. Je to nejen zdvořilost, ale i určitá satisfakce pro Fotorádce/MykoGuru nebo jak to chcete nazvat.
Nikdo se tu na Vás nebude zlobit, když se budete ptát i na zdánlivý triviality, O.K.?
Zkrátka a dobře, platí tu buddhistické:"Je-li žák připraven, objeví se učitel!":o)