Boltcovitka ucho Jidášovo | | Pavla | Polévka | cca 1 hodina |
vývar (zeleninový, vepřový, hovězí, drůbeží), boltcovitka bezová, zelenina, feferonky, vejce, limetka, nudle, Solamyl, sůl, pepř, olivový olej
Základem je jakýkoliv vývar. Na olivovém oleji orestujeme zlehka zeleninu, kterou máme rádi - já zvolila mrkev, ředkvičky, pórek a pochopitelně boltcovitku bezovou. Do hotového vývaru nakrájíme dle chuti feferonky, přidáme rozšlehané vejce, ve vodě rozmíchaný Solamyl - množství dle toho, jak kdo má "snoplíky" rád, vhodíme nudle, šťávu z limetky a orestovanou zeleninu s uchem.
Feferonek, ani limetky se nebojte, ať to má sílu, říz a šmak.
Dobrou chuť a ... manmanchí :)
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času