Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Dnešní ohnivcokrasočíšková mezinárodní expedice..., 27.04.2013 22:22, Zdeno(m), (O přírodě)
Malá upoutávka bez mykovzácností (a že jich bylo...). Bez problémů s příslušnosti ke státúm, EU, euru, oblastem a houbařským webům jsme v pohodě pochodili, pokecali a hlavně pofotili...Zleva Morava, Slovensko, Čechy...

Re: Re: Dnešní ohnivcokrasočíšková mezinárodní expedice..., 28.04.2013 11:10, Forrest Run(m), (O přírodě)
Tak jsme si to užili a to je prima, moc vám to, Ogaři, přeju!:-)
Chodili jste okolo Ratíškovic nebo jste se pustili i dál?
Františka "Pištoru", Kryšota i Mahonyho jsem poznal...ten SK občan je Stano Gejdura nebo kdo?
A co jste fšechno našli? Aspoň heslovitě, prosím!
Díky za pohodičkovou odlehčenou reportáž, Zdeno!:-)

Re: Re: Re: Dnešní ohnivcokrasočíšková mezinárodní expedice..., 28.04.2013 22:56, Zdeno(m), (O přírodě)
No, to nechám na ostatních, ale účast Pete N. a jeho prezentace zde budiž signálem, že lidé se nejen rozcházejí, ale i vracejí...A to je sakra dobrá zpráva...Animozita má také své mantinely...
. Pohodáři typu Kryšota (občan seweru,sím...) dokážou slepit vlastními slinami i vlaštovčí hnízdo ...A za to jim patří respekt a dík...
. A všem ostatním výzva: malé věci řešte ruky mávnutím, jinak dopadnete jako Škrhóla a budou vás považovat za...

Re: Re: Re: Re: Dnešní ohnivcokrasočíšková mezinárodní expedice..., 29.04.2013 00:31, Forrest Run(m), (O přírodě)
To s tou účastí PeteN a jeho prezentací jsem jaksi nepobral, Zdeno...rozveď to, please.
Díky.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dnešní ohnivcokrasočíšková mezinárodní expedice..., 29.04.2013 21:17, Forrest Run(m), (O přírodě)
Už jsem se lekl, žes ho někam pozval programově a hloubal jsem nad tím, jestli jsi to udělal proto, že se Ti zastesklo po napravování pokřivenejch charakterů v polepčovně!;-)
Omluvil se Ti aspoň ten Bezpáteřňák?