Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Immer zu Dienst, 09.06.2015 20:29, Zdeno(m), (O přírodě)
...aneb vždy k službám. Níže chorcheeé popisuje, jak ho přitahují zimní obrázky v létě. Vymyslel jsem pro tuhle zálibu název hibernofilie a hned mu posílám něco ku potěše oka. Také bych mu chtěl připomenout, že recesisté slaví čtyřiadvacátého června letní Štědrý den...

Re: Immer zu Dienst, 09.06.2015 20:44, chorcheee(m), (O přírodě)
Děkuji! To bude ohnivec zimní, že?
Dyž já jsem takový smutný recesista
. Nebo tedy veselý, ale jen dotud, dokud se to existenčně netýká mě. Prostě beru se stále moc vážně. Co kurňa s tím dělat? Poradíte (piji alkohol a užívám jiné drogy již dost, tudy bych se prosím nenechával nasměrovávat
)?
Ale musím vám tu stručně napsat, co mi před 5 minutami říkal RNDr. Jeník Hollan (geniální autista, u kterého v Brně přebývám): Prý má někde nějakou stoletou plachetničku, kde se v kajutě dá bydlet. Že by byl rád, kdyby byla na Príglu (= brněnská přehrada) a kdyby v ní někdo přes léto bydlel. Že, pokud mi to nevadí, nebudu bydlet tedy u něj v suterénu, ale v podpalubí plachetničky, což je prý pro 3 - 4 lidi luxusní bydlení (jsem na to zvědav
.
A že když nemám co dělat, tak bych mohl občas povozit nějaké lidi. Že plachtit mne naučí, dělá to od dětství. Také má o yachtingu knihy v polštině (když s plachtěním před 40 lety začínal, v češtině nebyly). No nemám se? 

Re: Re: Re: Immer zu Dienst, 10.06.2015 05:59, chorcheee(m), (O přírodě)
Ano, Jeník pracoval dlouho na hvězdárně, ale jak je taky svůj, tak ho tam nějak vyštípali. Nyní pracuje na CzechGlobe, takže je i bojovník proti Globální změně
.