Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Menší pomoc o informaci..., 21.05.2015 20:23, Patrik(m), (O přírodě)
Ahojte,
již několikrazy jsem se setkal na mojích (ale i na jiných docela zajímavých) webových stránkách s negativně laděnými komentáři od jistého člověka jménem Václav Burle. Kritika mně nevadí, ale když někdo zkritizuje něčí webovou stránku a následně ještě k tomu radí nutivým způsobem (např. ihned to smaž, přepiš, předělej aby to bylo podle mých představ) tak si myslím, že to ten člověk trochu přehání né?
Nevíte náhodou někdo, co je ten člověk zač? A jestli se vám zdá tento příspěvek pomlouvavý, tak ho klidně raději smažte...
A abych tu nechodil bez fotky, tak schválně kdo pozná, co jsem vyfotil
Re: Menší pomoc o informaci..., 21.05.2015 20:29, alesjirsa(m), (O přírodě)
Něco hmyzího ?

Re: Menší pomoc o informaci..., 21.05.2015 20:41, chorcheee(m), (O přírodě)
Václav Burle, to je jeden takovej blbec
.

Re: Re: Menší pomoc o informaci..., 21.05.2015 21:16, karelzbrd(m), (O přírodě)
V.B. - bez komentáře

Re: Menší pomoc o informaci..., 21.05.2015 21:54, alesjirsa(m), (O přírodě)
Jestli říká tohle, co říkáš, že říká, tak ať si třeba trhne nohou. 

Re: Re: Re: Menší pomoc o informaci..., 22.05.2015 19:57, Patrik(m), (O přírodě)
To je nápad, bloknu si ho a bude klid, stejně jsem to zrobil i s jedním blbcem, co propagoval svůj hrozný web o nesmyslech a o mém opakovaně tvrdil, že stojí za hovno. 
Tori si se mě robí pšoufky? Nebo dokonce bžundu? Jsem vás opravdu podcenil, jsem si myslel, že z téhle fotky to lze určit tak leda do řádu, ale natož do druhu?
Re: Menší pomoc o informaci..., 22.05.2015 13:14, alesjirsa(m), (O přírodě)
Pokud je to na tvých stránkách, Patriku, tak ho snad můžeš v nejhorším případě nějak zablokovat, nebo ne ?