Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

... už tam asi nikdy nevkročím..., 20.04.2015 18:09, mipera, (O přírodě)
Byla jsem v mém nejoblíbenějším lese a asi 100 metrů od hlavní silnice a 3 m od lesní cesty, po které jsem šla, vyběhl z houští nízkých smrčků divočák a za hlasitého dupání pádil pryč.
Udělala jsem rychle čelem vzad /pádila také pryč, ale opačným směrem/ a na kraji lesa, ještě plná strachu, jsem vyfotila v maliní hyacint.

Re: Re: Re: ... už tam asi nikdy nevkročím..., 20.04.2015 18:37, mipera, (O přírodě)
Na houby chodím ráda sama, dnes jsem tam byla s mužem. Jinak bych se asi opravdu zbláznila strachy. Rozryté to bylo, ale to je skoro celý les. Nenapadlo mě, že jsou tak blízko hlavní silnice, já byla vlastně asi 2 metry od turistické trasy.
Re: Re: ... už tam asi nikdy nevkročím..., 20.04.2015 22:13, MACEK, (O přírodě)
Hezká fotka - strachová. S počtem divočáků mám pocit, že roste jejich agresivita a troufalost. Stalo se mi, že takřka neprojevovali žádnou paniku a bojácný útěk. Odchrochtali a že jako příště to už tak nebude-moje pocity.

Re: Re: Re: Re: ... už tam asi nikdy nevkročím..., 21.04.2015 14:31, Honzík(m), (O přírodě)
...když prasátka pádí a dupou do pryč tak je to v pohodě. Horší to je když stojí a chrochtaj. A když chrochtaj hlasitějc než vožralej mužskej...,tak to je už hodně zle.Jo,a na kraji lesa se moc nezdržujou,leda tak schovaný v "maliní"...
Ps:postřelený prase taky není žádná výhra,útočí skoro okamžitě....