O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Kvíz, vyluštění..., 03.04.2015 22:38, Zdeno(m), (Kvízy)

Chorcheeé protestuje, nicméně irelevantně. Kdyby poslal pět zásahů ve 20:54, byl by veleben a odměněn. Takhle je pořadí vevanek, Patrik a Basset. Formát soutěže je nastaven na bezchybném vyjmenování pěti rodových a pěti druhových položek, ber, kde ber. Byli jste dobří jako obvykle, nebylo to zas tak jednoduché, ale až na drobné úlety jste se rychle vzájemně obohatili. A vo, vo tom to je a snad být má. Stran kaliny bych uznal i další možnosti, protože rozlišení vonné od růžové a dalších je na hraně mých rozlišovacích schopností. Kdyby někoho zajímalo, jak je obrázek čerstvý, tak z dnešního kočárkování okolo poledne...Blahopřeji a za týden u kvízu nashle...

Re: Kvíz, vyluštění..., 03.04.2015 22:41, chorcheee(m), (Kvízy)

Počkej Zdeno, já neprotestuji, jak jsi na to přišel?

Re: Re: Kvíz, vyluštění..., 03.04.2015 23:02, Zdeno(m), (Kvízy)

Jestli to dobře dekóduji, nelíbí se Ti, že od sebe převzali řešení. Nebo to vnímám špatně?

Re: Re: Re: Kvíz, vyluštění..., 03.04.2015 23:07, chorcheee(m), (Kvízy)

Nene, právě se mi to líbilo - jak to šlo po minutě a já už neměl šanci .

Re: Re: Re: Re: Kvíz, vyluštění..., 03.04.2015 23:16, Zdeno(m), (Kvízy)

V tom případě se Ti omlouvám za špatné pochopení...Přesto jsi mohl být rychlejší. Jak je ten vtip, kdy maminka budí syna a posílá ho do školy. Ne, ne, nepůjdu, mně se tam nechce. Po několika marných pokusech maminka přitvrdí. Měl bys tam, Mirečku, opravdu jít, vždyť jsi tam ředitelem...

Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz, vyluštění..., 03.04.2015 23:27, chorcheee(m), (Kvízy)

Ano, tento vtip znám. Ale já fakt nevěděl! Měl jsem nejistotu ve více houbách, věděl jsem kalinu, ale když ji vevanek použila, bylo vymalováno - přidala správně i všechny houbičky . Já na houby celkově opravdu ještě nejsem tak dobrý, jak si někteří možná myslíte...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz, vyluštění..., 03.04.2015 23:30, chorcheee(m), (Kvízy)

I když já ten vtip znám, ve verzi, kdy Mireček říká: "Mě se tam nechce, jsou tam na mě zlí a šikanují mne"

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz, vyluštění..., 04.04.2015 10:38, vevanek, (Kvízy)

Jestli si myslíš, že já znám houby, tak to jsi na omylu. 1 a 3 jsem okoukala od Patrika a porovnala na googlu. U mě je to spíš logika než znalosti Kalinou jsem si byla jistá, byla tu nedávno (vlk). Ale dnes to bylo o fous

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz, vyluštění..., 04.04.2015 15:10, Patrik(m), (Kvízy)

Zdeno, myslím, že když už jsem se v kvízu umístil i já, tak už by si to mohl ztěžit (Na konci věty má být tečka.)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz, vyluštění..., 04.04.2015 18:10, Joska(m), (Kvízy)

To už jsi rovnou mohl napsat "vytěžit".

Re: Kvíz, vyluštění..., 03.04.2015 22:42, alesjirsa(m), (Kvízy)

Gratulace a jako po každém pátku jsem o něco chytřejší. Naučil jsem se voskovičku černavou, kalinu vonnou a o něco jsem se přiblížil ke kozákovi habrovému. Díky, Zdeno.

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30