Diskuse a galerie
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Zobrazit celou diskusi
Vystupování z front..., 30.03.2015 20:20, Zdeno(m), (Houby)
...je mým nápadem, se kterým jsme se dlouho na vedlejších stránkách bavili a zvyk funguje i tady. Stojím ve frontě, jakmile najdu v kalendářním roce daný druh, vystupuji, pokud jsem mezi prvními, je to na bednu...
Re: Vystupování z front..., 30.03.2015 20:20, Zdeno(m), (Houby)
Drobným problémem a malou komplikací jsou neukázněné houby, které nerespektují změnu letopočtu...
Jsou to poslední z loňska nebo první letos? Tahle hlíva ústřičná z dnešní návštěvy skládky dřeva mne trochu znejistila.
A co třepenitka maková? Stejný případ...
Dejte si ji dobře "do woka", není tak snadná k určení, zvláště nestardarní plodnice...
Včera tady běžela diskuze (nejen) o chvostu komety. Tohle ucho by mohlo být bájným Fénixem se zeleným...
Re: Re: Vystupování z front..., 30.03.2015 20:43, karelzbrd(m), (Houby)
co se týče třepenitky, nedávno sem ji sem dával a ty si ji určoval, byla zaručeně čerstvá a letošní - což mě překvapilo. Podobně bych to viděl s ústřicí - takhle krásná a svěží určitě nepřežila přelom roků, to sem si jist, třebaže houby neumím, ale tak nějak je to na ni vidět, že je svěží. Vždyť je podobné počasí jako na podzim, kdy normálně startují. Vzpomínám, že hlívy jsem také nacházel čerstvé mimo hlavní sezónu. Jak se zdá, není to poslední dobou nic výjimečného ani u dalších druhů.
Re: Re: Re: Vystupování z front..., 30.03.2015 22:00, Zdeno(m), (Houby)
Souhlas, taky to tak vidím...
Re: Re: Vystupování z front..., 31.03.2015 07:09, MACEK, (Houby)
Nejenom hezká fotka, ale i aktuální - blíží se dny zrady.
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30