O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Jak vždy píše Zdeno - jedna udržovací, 13.03.2015 17:49, basset(m), (Houby)

penízovka smrková z dneška

Re: Jak vždy píše Zdeno - jedna udržovací, 13.03.2015 18:33, Patrik(m), (Houby)

Krása, tyhle jsem letos ještě nehledal, doufám, že už nekončí
Promiň, že se na tebe zavěšuji z jedním odkazem...ale... podívejte se , jak jsem si vylepšil svou stránku....

Re: Re: Jak vždy píše Zdeno - jedna udržovací, 13.03.2015 18:52, basset(m), (Houby)

a) nekončí, tady v tomto místě spíše teprve začínají
b) kouknul jsem - pozadí vpravo i vlevo podle mne dost ruší a odvádí pozornost, která by určitě měla být plně věnována obsahu toho, o čem stránky jsou

Re: Re: Re: Jak vždy píše Zdeno - jedna udržovací, 13.03.2015 19:10, karelzbrd(m), (Houby)

souhlas s Bassetem, kvůli tomu je to nepřehledné. Méně, někdy znamená více

Re: Re: Re: Re: Jak vždy píše Zdeno - jedna udržovací, 13.03.2015 20:01, Patrik(m), (Houby)

Chápu, ale já pozadí nechcu nechat prázdné, protože už od začátku jsem byl zvyklý (a myslím, že i ti, co na ten web chodí), že tam nějaký obrázek je, ty póry rourek jsem měl už delší dobu v úmyslu vyměnit, stejně tak jako záhlaví, ale nevím, co bych tam měl dát za houby, aby to vypadalo estetičněji...?

Re: Re: Re: Re: Re: Jak vždy píše Zdeno - jedna udržovací, 13.03.2015 20:55, basset(m), (Houby)

- houby máš v záhlaví, mimo jiné ne dobře spočítanou šířku a obrázek se Ti násobí
- pozadí musí být takové, aby střed vystupoval do popředí, proto se tomu říká pozadí - má podpořit popředí, aby vyniklo
- čili to nemůže být houba
- viděl jsi snad někde na webu např. galerii fotografií, kde by pozadí byla fotografie ?

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30