Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Vyluštění..., 06.03.2015 23:26, Zdeno(m), (O přírodě)
Korálovec ježatý. Když je sucho a roste dlouho, vypadá takhle rezavě...Šafránku snad poznali skoro všichni, vějířovec obrovský je typický tím černáním, zvláště, když se jeho růst zastaví...Ryzec osikový je svými růžovými lupeny také typický, svrchu je opravdu často ukoptěný...A lilie zlatohlavá, roste mi hojně v Machníně a zjara vypadá právě takhle. Jindra to dotahl do konce, uzavřel tím zřejmě jednu kapitolu mých aktivit...Obrázek je jeho, blahopřání ode mne také...

Re: Vyluštění..., 06.03.2015 23:31, Joska(m), (O přírodě)
Důvod, proč jsem se tak tvrdohlavě držel Řebčíku královského. Podobnost čistě náhodná?

Re: Vyluštění..., 06.03.2015 23:36, mh, (O přírodě)
Ale no tak... Dnes byla spousta soutěžících, řekl bych, že se to tu v posledních týdnech docela rozjíždí... Zrušit botanickou a bude tu v pátek nabito...:-/ A že nejsou všichni v pozoru? No ni, dneska se to nenosí. Dobrou noc všem a těšme se na novou sezónu, je za dveřmi. Mě se v posledních několika týdnech o houbách už i zdálo...:-)

Re: Re: Vyluštění..., 06.03.2015 23:53, Pavla, (O přírodě)
Já teda nevím, ale kdyby Kraken dneska nesmazal č. 4, tak bych určitě ...
Kecááám ... Krakene, promiň...
Zdeno, já si třeba Tvé kvízy užívám po svém. Nemám na to, abych Vám znalostně, a hlavně časově, konkurovala, ale doma hádám jako o život, guglím, listuji a tak, fakt ;) Bassetovi gratulace - dneska zaslouženě Mr. Nambruan
Šmajrá půlnoc - dobrou 

Re: Vyluštění..., 06.03.2015 23:38, basset(m), (O přírodě)
Děkuji. My jsme dnes s tím druhým bassetem usnuli u televize a vzbudil jsem se v jedenáct
. Tobě roste lilie zlatohlavá v Machníně, já měl u rodičů vždy na zahrádce i několik desítek různých barevných variet cibulkonosné a bělostné. Zlatohlavou jsem viděl v přírodě jenom jednou u Strakonic.

Re: Re: Vyluštění..., 07.03.2015 19:42, alesjirsa(m), (O přírodě)
Gratulace, Jindro. Až někdy pojedeš do Strakonic, dej mi vědět.
Tak ještě nejsem plnoletý, tak snad někdy jindy.