Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Re: Re: Re: Test..., 23.02.2015 15:33, alesjirsa(m), (Houby)
A co ještě, pokud to není tajemství ? ;)

Re: Re: Re: Test..., 22.02.2015 20:44, vevanek, (Houby)
A já jsem pro změnu natvrdlá
Chápu správně, že když budu mít v příspěvku houby a např. kytky, tak ho musím rozdělit do dvou sekcí? A když budu chtít na někoho reagovat fotkou (jako včera na Pavlu tím čertem ), tak musím udělat nové vlákno, protože Pavla měla fotky v "houbách" a moje fotka o houbách nebyla?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Test..., 22.02.2015 21:12, basset(m), (Houby)
.. no ale vo tom to je
Věřím tomu, že každý má cit, kam co patří. Podle mne:
Vše - zobrazí všechny existující možnosti níže
Jen tak - je podle mne všehochuť - třeba typu reportáž, příroda (brouci, motýli, květiny,..), samozřejmě třeba i včetně hub, pokud někdo chce do reportáže zahrnout - proč ne ?
Houby - vše o houbách, včetně např. biotopu, ...
Kvízy - doufám jasné
O fotografování - tam by to měl být pokec o tom, co kdo chce posoudit, udělat, někomu něco sdělit o fotografování, návody, postupy, zajímavosti, ...
Jestli máte někdo jiný názor, tak sem s tím, ať se názory protřídí 

Re: Re: Re: Re: Test..., 22.02.2015 21:12, Joska(m), (Houby)
Admine, ty to vidíš... 
vevanek: Tak je tady rubrika "Jen tak", dej to do ní a nikomu nebude vadit, že tam jsou dohromady houby s kytkami nebo krajiny.
A znovu pro admina: To je přesně ten důvod, proč se mi zdá rubrika "Vše" zbytečná tím, že se v ní objevují příspěvky z ostatních rubrik. Když ta nebude, všechno se zjednoduší. Kdo chce, dá příspěvek s volnou tématikou do "Jen tak", kdo chce, jen do "Houby" ("Fotografování")... Do rubriky "Jen tak" ale dám i příspěvek s houbami nebo o focení, jako to bylo dosud... (možná někoho napadne, že to dělení je vlastně zbytečné).

Re: Re: Re: Re: Re: Test..., 22.02.2015 21:21, basset(m), (Houby)
.. podle mne není "Vše" zbytečné. Vše je prostě Vše, nevím, co je na tom divného 
Kdo se nechce dívat do jednotlivých částí, tak nebude. Ovšem, kdo chce vidět jenom něco o houbách, tak si dá Houby. Samozřejmě jenom za předpokladu, že ostatní budou OD TÉ DOBROTY a budou také třídit.
Já osobně se budu snažit to ctít. Kdo ne, tak ne, nebudeme přeci někoho nutit. Doufám, že každý má hlavu na krku a ne pod paží.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Test..., 22.02.2015 21:29, Joska(m), (Houby)
Samozřejmě máš recht... Stačí přece místo "Jen tak" pojmenovat rubriku "Vše". Jen mi nepřijde logické, pokud něco chci striktně oddělit jako "Houby", proč se to má objevovat v další rubrice. Prostě máme rubriky navíc, každý ať chodí, do které se mu zachce. Samozřejmě, že některé dopadnou třeba tak, jako rubrika "Kde rostou". Ono jde také o to, aby díky nepřehlednosti, která momentálně panuje, takhle pomalu nedopadly rubriky všechny.

Re: Re: Re: Re: Re: Test..., 22.02.2015 21:23, Zdeno(m), (Houby)
No a jsme u té účelnosti...Mimochodem navrhuji, aby se rubrika "Jen tak" pojmenovala tak, aby v názvu byla příroda...Tak třeba toulky přírodou, o přírodě, zajímavosti z přírody a podobně...Pak se do toho vejde skoro vše, co nejsou přímo houby...Ovšem, někteří jedinci by mohli mít svou rubriku...
.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Test..., 23.02.2015 08:20, chorcheee(m), (Houby)
Souhrná kategorie "Vše" je potřeba, abych si mohl obsah zobrazit jednoduše jako tomu bylo dřív. Pokud by se zrušila, až potom bych považoval lamenty "milovníků starých pořádků" za opravdu odůvodněné...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Test..., 23.02.2015 15:42, alesjirsa(m), (Houby)
Pokud už to bude takhle rozdělené, tak rubrika "Vše" mi nevadí. Právě naopak, v ní mám přehled o všech příspěvcích, než abych si tady překlikával jednu rubriku za druhou, abych se dozvěděl, co je nového. A rubriku "Jen tak" bych přejmenoval, jak říká Zdeno, na "Příroda". Název "Jen tak" je neobvyklé pojmenování, zvláště pro nováčky. Ti nebudou vůbec vědět, na co tu tato rubrika je.

Re: Re: Re: Re: Test..., 22.02.2015 20:43, chorcheee(m), (Houby)
Ach jo, mě už ti ohnivci bohužel trošku vadí...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Test..., 22.02.2015 21:56, karelzbrd(m), (Houby)
a společnost se stále více rozděluje a to i na webech. Nemyslím tím nic osobního proti webu (je to vývoj, bohužel do pekel) a jeho tvůrcům, ani proti nikomu zdejšímu, je to dobou, blbou náladou a netolerancí nás všech. Když jsem před lety chodil chvíli na damyko, pochopil jsem, že tam nepatřím, jsem fakt ani ne amatér, jako spíše ten plnič spíží, a protože se asi umím dívat kolem sebe, občas mě zaujme i něco jiného. Skončil jsem. Pak jsem přešel na nahouby a byl tam dlouho, taky sem odešel. Hlavní důvod je znám mnoha zdejším. A najednou mám zas ten divný pocit... Proč se musíme furt kastovat? Někdy je to obrana, jindy hnidopištví, jindy nevím co...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Test..., 22.02.2015 22:50, Zdeno(m), (Houby)
Je to přirozený vývoj a stav, který je jako modelová situace dostatečně popsán a historicky analyzován na příkladech, které byly a jsou mnohem dramatičtější, než názor na strukturu diskuse. Naší devizou budiž, že to každý nějak přežvýkáme, slušně vyjádříme svůj postoj k úpravám a dospějeme k nějakému závěru. Jak jsem poznamenal výše: když nejde o život...