Diskuse a galerie
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Zobrazit celou diskusi
Opravdu to bylo rychlé..., 12.12.2014 21:29, Zdeno(m), (O přírodě)
Jednička chlupáček, dával jsem ho jako bělostný, ale beru i další možnosti...Foceno na Ovčí hoře ještě s Prostym, Kryšotem, Honzou Gaislerem dohromady...Míhavku poznáte vcelku snadno, houževnatec tygrovaný má charakteristicky žíhaný klobouk, v mládí je tmavší...Penízovku věšteckou jsem dal záměrně znovu...Plicník snad také nebyl těžký, je ho více druhů...Vítězkou je vevanek...Má dost času, má encyklopedii, houby zle...Blahopřeji jí, za chvíli možná také můj nový mluvčí...Posílám jí obrázek, tady snad projde bez větší kritiky...
Re: Opravdu to bylo rychlé..., 12.12.2014 21:38, vevanek, (O přírodě)
Díky, díky. To čumím. Tu věšteckou znám, protože to byla na jaře první houba, kterou jsem se snažila určit podle atlasu. V té encyklopedii jsem zatím jen trochu listovala. Nejvíc mi na ní vadí, že je tak těžká
(na váhu)
Re: Re: Opravdu to bylo rychlé..., 12.12.2014 21:42, vevanek, (O přírodě)
Ještě jsem si vzpomněla, jak nás ve škole občas majzli učebnicí přes hlavu. Touhle encyklopedií by to tedy stálo za to 
Re: Re: Re: Opravdu to bylo rychlé..., 12.12.2014 21:56, Zdeno(m), (O přírodě)
No ještěže není na hliněných deskách...Taky ji už doma mám, ale rozbalím ji až pod stromečkem...
Re: Opravdu to bylo rychlé..., 12.12.2014 21:52, Joska(m), (O přírodě)
Dneska jsem soutěž komplet zazdil. Při čtení Zdenova hodnocení jsem jen udiveně kouknul na hodiny. Chjó, jindy touhle dobou se teprve objevují první tipy. 
Re: Re: Re: Opravdu to bylo rychlé..., 12.12.2014 22:14, Joska(m), (O přírodě)
Čepičku tam admin dává tak dva-tři dny před svátky. (Nebo snad týdny?) 
Re: Re: Re: Re: Opravdu to bylo rychlé..., 12.12.2014 22:24, Zdeno(m), (O přírodě)
Dobrá kvízová otázka, ale vyluštění dá admin...
Re: Re: Re: Re: Re: Opravdu to bylo rychlé..., 12.12.2014 22:47, admin(m), (O přírodě)
Pokud vám to stačí s přesností na minuty, tak to bylo dnes ve 21:59 
Re: Re: Re: Opravdu to bylo rychlé..., 12.12.2014 22:26, Zdeno(m), (O přírodě)
To je nějaký mech, chorcheeé, budíček...
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30