Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Fanfáry..., 05.12.2014 22:25, Zdeno(m), (O přírodě)
Hezké to bylo, byla to vskutku týmová práce, botanici spolupracovali...Ten kříšť byl náročný, ale já ho mám "ve woku", přestože hřib dubový, medotrpký, i ty krásnoporky, jsou trochu podobné...Ale to jemné šupinkování ho vždy prozradí, aniž bych ho musel otáčet...Čekal jsem, kdo se napálí na kořenitce...Jindro, blahopřání, jsi hráč a bystře a racionálně reaguješ na nápovědy. Ostatním díky za účast a zase za týden...Odměnový obrázek bude zase ušní, oba dnes prezentované jsou ze zajímavého data...29.02.

Re: Fanfáry..., 06.12.2014 00:04, basset(m), (O přírodě)
Tak ty tři druhy hřibů nemám nakoukané ani jednoho. Satana jsem viděl letos dvakrát, pak loni a jednou asi před více jak 50ti lety. Hřiba kříště letos asi 3 nebo 4 kusy u Vimperka, loni jednou v mykozoo a asi před 6ti lety tak 10 kusů. Hřiba medotrpkého znám jenom z mykozoo a blízkého okolí a proto jsem s ním začal. Já bych se jinak musel podívat pod klobouk. Jo bažanka vytrvalá byla v testu 21.11.
Stopečku si dával minulou sobotu
Ostatní už jsem potkal vícekrát. Kořenitku nacházím celkem pravidelně u Černovic v místech, kde "dřevorubci" pálí dřevo v lese. Čepičatku jsem si musel dobře nakoukat, abych mohl sbírat opeňky 
Takže tak ...

Re: Re: Re: Fanfáry..., 06.12.2014 09:22, alesjirsa(m), (O přírodě)
Škoda, mohl jsem mít alepsoň minimální šanci vědět ještě jeden druh.