Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Re: Pěkný hřib, 27.10.2014 10:24, alesjirsa(m), (O přírodě)
Tato fotka je z letošního roku, ale někdy ještě ze srpna, avšak dám ji sem, protože stojí za vidění. Takový Hřib žlučník (Tylopilus felleus) se jen tak nevidí.

Re: Re: Re: Re: Pěkný hřib, 27.10.2014 23:05, chorcheee(m), (O přírodě)
Joska asi bude přísný
. Jestli jsem to dobře rozkódoval, tak to je on, kdo tu zvýrazňujě hrubky třeba mě a Patrikovi. Což je celkem záslužná práce, neb - a vymlouvám se na dysgrafii a dysortografii - s pravopisem stále bojuji (a tady to na rozdíl od Wordu nepodvlnkovává) 
Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný hřib, 28.10.2014 14:37, alesjirsa(m), (O přírodě)
Děkuji za podporu a "joskovi" se omlouvám, jestli můj příspěvek zněl nějak tak, jak to popsal, ale jsem tu novy a z roku 2014 mám několik povedených "fotek" a chtěl jsem zveřejnit aspoň některý, když nemůžu zveřejnit všechny (teda, ne, že by to nešlo
).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný hřib, 28.10.2014 16:18, alesjirsa(m), (O přírodě)

Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný hřib, 28.10.2014 16:26, Joska(m), (O přírodě)
Ále houby přísný. Je to jen "takovej věčnej rejpal", který nic moc neumí... 
Na druhou stranu smekám před zmíněným Patrikem. Ne, co se týká hub, kdybych se s ním bavil osobně, asi bych často nevěděl, o čem je řeč.
Ale jeho písemný projev, který bude k publikování potřebovat jako sůl, se za těch pár měsíců změnil k nepoznání.
Abych dostál tomu rejpání, ta rodinka hřibů taky mohla být líp zaostřená... (Do atlasu bych ji teda nedal.) 
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný hřib, 28.10.2014 19:14, alesjirsa(m), (O přírodě)
No, mně se zdá celkem v pohodě. A tahle "fotka" je jedna z nejlepších, co mám. Avšak já nemám žádný super-extra dokonalý "foťák". Mám normalní Nikon, takže myslím, že i to je záruka, že ta fotka není nějaká kvalitní
.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný hřib, 29.10.2014 10:53, alesjirsa(m), (O přírodě)
Dobre, dobre, dobre
, ukoncime uz tohle tema. To by bylo nekonečné. 
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný hřib, 29.10.2014 10:56, alesjirsa(m), (O přírodě)
Ty to určitě umíš líp. Já jsem jenom amatérský fotograf a 2/3 z toho, co nafotím, je rozmazaný 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný hřib, 29.10.2014 11:44, alesjirsa(m), (O přírodě)
Dobře, díky.