O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Dopoledne s Kryšotem aneb snídaně v trávě..., 24.11.2012 21:55, Zdeno(m), (O přírodě)

Byl jsem s Kryšotem dopoledne v našich lesích kolem Liberce...

Re: Dopoledne s Kryšotem aneb snídaně v trávě..., 25.11.2012 13:09, Forrest Run(m), (O přírodě)

Nazdárek Zdeno, parádní fotky, koukám, že Tě Kryšotova společnost vždy naladí k ještě sqělejším fotovýkonům!;-)
Ohledně double hned na začátku...takovejchhle fešáckejch snímků bysme klidně semo-tamo snesli i hetrixofku....nicméně, pro příště, když se Ti něco takovýho stane, už to není navždy jako na nahouby.cz, tady si s tím v rámci moderátorskejch práv poradíš....zatím tu jde odstranit jen rovnou celý vlákno, na odstraňování jednotlivejch příspěfků Romča intenzivně pracuje....klikneš na "Zařadit do kategorie" a vybereš si "Koš-Nevhodné příspěfky"...no a je to, můžeš to tam nasypat znovu...texty si "zazálohuješ" do vedle otevřenýho novýho okna a je to, jak se říká, bez ztráty kyticky!:o))

Re: Dopoledne s Kryšotem aneb snídaně v trávě..., 24.11.2012 21:55, Zdeno(m), (O přírodě)

Konečně po delší době smysluplná komunikace s člověkem, kterému je cizí průměrnost, pořád přemýšlí o možnostech zlepšení, nespokojuje se s dosaženým a neustále kouká dopředu...I já se občas cítil rozpačitě, když jsem z ruky dokumentoval méně významné nálezy...To není ovšem případ téhle žilnatky oranžové ani dalších dnešních obrázků...

Re: Dopoledne s Kryšotem aneb snídaně v trávě..., 24.11.2012 21:55, Zdeno(m), (O přírodě)

Kryšot má novou mašinku a hýčká ji jako já Aničku...Prošli jsme masivní naleziště pařezníků pozdních...

..pokecali, zavzpomínali na nejlepší letošní výpravy, třeba na "mykozoo" v oboře, kde na ploše několika arů roste snad vše co z hřibovitých existuje...To by v tom byl čert, aby tam kromě všech ohnivců na jaře nebyl ten masečník...No, my se zatím spokojili s čerstvou fialkou...

..a měkkoušem kadeřavým...Kdo ovšem (a proč...) přišel na ten název...

Re: Re: Dopoledne s Kryšotem aneb snídaně v trávě..., 24.11.2012 22:08, basset(m), (O přírodě)

tak to balzám pro oči

Po návratu na zahradě jsem si při zakopávání bonsají střihnul tohle...Emilkám k svátku...Včetně svěžesti,že...

Re: Re: Dopoledne s Kryšotem aneb snídaně v trávě..., 24.11.2012 22:01, Zdeno(m), (O přírodě)

Jak jste si jistě všimli, starý hloupý pes poslal dvakrát totéž...No nic, bude hůř...

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30