O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Kvíz..., 15.08.2014 22:28, Zdeno(m), (O přírodě)

Jako obvykle (nebo alespoň velmi často...) je vítězem P.T. Posílám mu vzpomínkovou úrodu hřibů rudonachových a kacířsky vyzývám k diskusi na téma status moderátora. Projedu-li si seznam uživatelů, těžko vystopuji relevantní algoritmus, proč jím někdo je a někdo ne...Bylo by dobré hledat parametry uživatele, který může zasahovat do příspěvků...Při té příležitosti navrhuji, aby P.T. měl tuhle pozici co nejdříve...Prestiž stránek se od toho tak nějak odvíjí a názory především těch, co mají to označení (m) za nickem, by mne zajímaly.

Re: Kvíz..., 15.08.2014 23:13, basset(m), (O přírodě)

Jsem pro, P.T. má určitě větší a bohatší znalosti než např. já.

Re: Re: Kvíz..., 16.08.2014 08:12, Zdeno(m), (O přírodě)

Nebuď tak skromný, jdeš raketově nahoru a máš ostatním co nabídnout, můžeš radit a korigovat chyby diskutujících...

Re: Re: Re: Kvíz..., 16.08.2014 11:15, Patrik(m), (O přírodě)

To je pravda, myslím, že je to dobrý nápad

Re: Kvíz..., 16.08.2014 17:38, admin(m), (O přírodě)

Zdeno, žádný sofistikovaný algoritmus, jak víš, není
Status moderátora se uděluje na základě doporučení, nejčastěji Forresta, občas tebe, výjimečně, v případě b.guna jsem tak udělal sám.
Z P.T. je moderátor, pokud máte někdo další návrhy na přidání či odebrání, sem s nimi

Re: Kvíz..., 16.08.2014 19:47, gazela(m), (O přírodě)

Rozhodně se necítím kompetentní někoho navrhovat na moderátora, nebo naopak rušit. Ale tak mě napadlo, jestli moderátoři, kteří se před 2 a půl lety zde zaregistrovali a od té doby tu nebyli, jsou ti, kdo o to vůbec stojí....

Re: Re: Kvíz..., 16.08.2014 20:19, Zdeno(m), (O přírodě)

Díky oběma, vyjadřujete můj pohled na věc, ctím zásadu, že postup má být podložen zájmem, prací a užitečností pro druhé...

Re: Re: Re: Kvíz..., 16.08.2014 22:11, P.T.(m), (O přírodě)

Děkuju za projevenou důvěru, ale zeptám se tedy, co vše má moderátor v kompetenci?

Re: Re: Re: Re: Kvíz..., 18.08.2014 16:33, admin(m), (O přírodě)

Moderátor může opravovat a mazat v diskusi a zejména má téměř plnou kontrolu nad atlasem ;)

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30