Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Malé připomenutí se..., 16.01.2012 21:42, Zdeno(m), (O přírodě)
Rád bych deklaroval, že atlas nebude mou prioritou...Rád poskytnu fotky, ale jsem příliš zaneprázdněn mnoha aktivitami, než abych pracně smolil popisy a kalibroval nuance povrchu klobouku...Bude-li zájem, podiskutuji na téma jak vidím konkrétní fotku, či jak bych to udělal já...Vše bez ambicí na fotografický patent nebo teoretické moudrosti...Vnímám ovšem, že odpor k hodnocení obrázků je všeobecně značný a mnohokrát jsem si naběhl dobře míněnou radou...A já bych nerad sdílel filosofii, že nejhezčí jsou ty odfláknuté, protože jsou autentické...Něco tak přirozeného, čím je srovnávání a hledání cest ke zlepšení, naráží často až na hysterické reakce autorů...O subjektivitě a často komicky a nekriticky vychvalovaných podprůměrných výtvorů ani nemluvě...

Re: Malé připomenutí se..., 17.01.2012 11:06, Forrest Run(m), (O přírodě)
Zdeno, taky se na Tebe nikdo určitě zlobit nebude, budeš-li se k fotkám vyjadřovat i kritičtěji, neboj Ty se ničeho!:-)
Budeme Ti povděčni, když tu místo položek do atlasu.....nicméně i tam bych byl rád, kdybys občas nahlédnul a podělil se s náma o svoje bohatý zkušenosti......budeš fungovat coby respektovanej fotomykorádce a časem vytvoříš i něco jako blog "Fotíme houby zrcadlofkou krok za krokem"-přeci jen, focení se zrcadlem má svoje specifika a když porovnám Tvoje výsledky třeba
s výsledkama Robiho(natabene s několikanásobně dražším vybavením), tak to mluví samo za sebe!:-)