Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Re: Re: Jen udržovací..., 11.06.2014 19:53, Honzík(m), (O přírodě)
v nějakých recenzích jsem vyzvěděl že ty levnější karty občas blbnou v horku,v zimě a v lepších aparátech a některé maj prý od výrobců nastaven určitý počet snímků a pak se karta jakoby porouchá(aby se kupovalo a kupovalo...).Mně pomohlo vyndat a zandat baterku

Re: Re: Re: Re: Jen udržovací..., 11.06.2014 20:12, Zdeno(m), (O přírodě)
Dodám radu jiného uživatele. Profouknout slot stlačeným vzduchem, nepomohlo...Jak tak racionálně uvažuji, výměna slotu, výměna vyhaslého displeje a už zase potřebné vyčištění snímače šacuji tak na šest...Nová šestistovka je už za 9,5...

Re: Re: Jen udržovací..., 11.06.2014 21:05, Joska(m), (O přírodě)
S tou opravou zase tolik nepospíchej. Znáš to, u závad počítače bývá chyba nejčastěji mezi klávesnicí a židlí. Aby to nebylo to samé s kartami.
Vím, že PC mi po připojení nabídl kontrolu a opravu karty a v tu chvíli nefungovala ve foťáku. Prostě jsou různé způsoby formátování karet a většinou, když dáš na aktivitu počítače, nekomunikují potom s foťákem.
Přesně Ti to neporadím, ale dej o tom řeč s někým, kdo tomu rozumí. Mělo by to být levnější, než avizovaná oprava foťáku, která by nakonec nemusela kýžený výsledek vůbec přinést.

Re: Re: Re: Jen udržovací..., 11.06.2014 22:07, Zdeno(m), (O přírodě)
Ta závada se projevila bez aviza, ještě včera jsem bezproblémově fotil a ta hláška přišla dnes ráno při focení rosy, tedy bez počítače...Stahuji fotky i z jiných foťáků přes canon, to funguje, zrovna jako focení do vnitřní paměti...