O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Bez hub a bez tabáku..., 07.06.2014 22:00, Zdeno(m), (O přírodě)

Parafrází seriálu konstatuji, že jsem dnes z lesa přinesl pět lišek...A to jsem prověřil dobrou lokalitu...No, včera večer jsem jich dal snad dost.

Re: Bez hub a bez tabáku..., 08.06.2014 09:43, gazela(m), (O přírodě)

Je to zajímavé. Na Moravě si stěžujete na nedostatek vody a přitom máte krásné houby. U nás na seweru je vody dost (zatím) a houby žádné. Kde je v tom logika??!!

Re: Re: Bez hub a bez tabáku..., 08.06.2014 17:43, léto, (O přírodě)

Na Moravě to potřebuje vodu, na severu vzduch.

Re: Bez hub a bez tabáku..., 07.06.2014 22:00, Zdeno(m), (O přírodě)

Tož se alespoň pokochejte perinatálním stádiem listů rosnatky okrouhlolisté. Starší kolegyně vlevo monitoruje "porod" a vítá novorozeně. To má maximálně tři milimetry...

Re: Re: Bez hub a bez tabáku..., 08.06.2014 17:45, léto, (O přírodě)

Dospělec o moc větší nevypadá

Re: Re: Re: Bez hub a bez tabáku..., 08.06.2014 19:03, Zdeno(m), (O přírodě)

Taky proto jsem psal starší ne větší...

Charismatické výtvory Matky Přírody, že...

Bukové listí nezklame v žádném ročním období. Apropó, aniž bych chtěl být poslem špatných zpráv...Uvědomujeme si, že za dva týdny se Slunce na obratníku Raka otočí na obrtlíku a začne pochodovat k rovníku? No, to by ještě nebylo nic tak dramatického...Horší je, že pak bude pokračovat k obratníku Kozoroha a před Vánoci tam dorazí...Brr...Ale my se držme starého římského: carpe diem, aneb užij dne a nepřemýšlej příliš dopředu...Máme před sebou krásné léto, takže carpe diem je dobrá filosofie...

Rozloučím se květy plamínku alias clematisu, máme tři druhy, růžová je vždy dobrá a první..

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30