O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Žlutá je (taky...) dobrá..., 29.05.2014 23:01, Zdeno(m), (O přírodě)

Ne, ne, Zdeno se neztratil, jen tradičně několik dní pobýval na sportovní olympiádě polepšoven, shodou okolností v jeho nejoblíbenější lokalitě v Hamru na Jezeře. Poprvé jsem tam houbařil v roce 1968, kdy jsem v tamní polepšovně přijmul první zaměstnání, které v branži pak tak nějak pokračovalo až do roku 2010...Olympiáda měla pořadové číslo 41 a už u té první jsem nechyběl...

Re: Žlutá je (taky...) dobrá..., 30.05.2014 13:13, Kraken(m), (O přírodě)

Tak to už bys měl dostat taky nějakou medaili!
A já taky, od roku 1969 u jednoho podniku! A to už jsem tam jezdil v r. 1968 na praxi. Byl jsem u toho, když se po okupaci z "bílého domu" shazovala rudá hvězda. Ale příští rok už to asi zapíchnu...

Re: Re: Žlutá je (taky...) dobrá..., 30.05.2014 15:03, Zdeno(m), (O přírodě)

Jen šetři na Ameriku...Často šokuji obecenstvo konstatováním věku svých nejstarších žáků...Letos jim bude 62...Jak jsem konstatoval při odchodu: v polepšovně je člověk z nejhoršího vevnitř...Ostatně z dvaceti mých oveček vzešli vrazi, zažil jsem ovšem také dvacet ministrů školství...

Re: Žlutá je (taky...) dobrá..., 29.05.2014 23:01, Zdeno(m), (O přírodě)

Samozřejmě jsem do lesa alespoň na chvíli zašel...

...a po vydatných deštích pofotil něco kropilkovitých...

Re: Re: Žlutá je (taky...) dobrá..., 30.05.2014 18:24, vlk(m), (O přírodě)

...některé životní osudy by si zasloužily zvěčnit...ale tu žlutou máš zmáknutou suprově...smekám...

Re: Re: Re: Žlutá je (taky...) dobrá..., 30.05.2014 23:25, léto, (O přírodě)

Přesně tak.Kresba jako víno.

Re: Re: Re: Žlutá je (taky...) dobrá..., 30.05.2014 23:29, Zdeno(m), (O přírodě)

Co děláš, to dělej rád...A já dodávám, nejraději co nejlépe...

Hamr také patřil vojsku a vojenský újezd dodnes žaluje...

Stačí se dívat...Kombinace a symbioza panenské přírody se sofistikovanými artefakty je dotažena k optimální dokonalosti, nicht Wahr...

Tož trochu něčeho pozitivního, třeba křižovatka zelených stébel... Dík krakenovi a brdskému Karlovi za nahlášení ztracené osoby... Sice od neděle o sobě nepodala zprávu, ale dnes se vrátila v pořádku, ani se nestala objektem trestné činnosti...

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30