Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Re: Pátečníků kvíz..., 14.02.2014 20:47, Kájinka(m), (O přírodě)
3 z 5 je pořád málo 

Re: Re: Pátečníků kvíz..., 14.02.2014 21:12, Hanýžka(m), (O přírodě)
Jen tak pro pořádek - ten list vpravo dole je z jakého stromu?

Re: Re: Re: Re: Pátečníků kvíz..., 14.02.2014 21:25, Hanýžka(m), (O přírodě)
To má být to kibicování a já myslela, že kibicovat umím.

Re: Re: Pátečníků kvíz..., 14.02.2014 20:46, Forrest Run(m), (O přírodě)
Tak mládeži, makám, makám, dal jsem Vám 15 minutek k dobru, koukám, že to ještě o 5-15 minut prodloužím, ať Vás to nesvádí k opisování-Páťo, nahoď!:-)

Re: Re: Re: Pátečníků kvíz..., 14.02.2014 21:00, Hanýžka(m), (O přírodě)
Koukám, že je tu zase soutěž, která pozitivně ovlivnila můj život a i díky ní dnes v práci dělám houby.
Díky!
Zdeno je velký učitel, využijte toho ke svému vzdělání. Svrbí mě prsty, ale bylo by nečestné soutěžit, když se určováním hub živím. Možná ale začnu kibicovat, jestli se tu nebude nic dít.

Re: Re: Re: Re: Re: Pátečníků kvíz..., 14.02.2014 21:18, Hanýžka(m), (O přírodě)
Tak tady bych si k jídlu nic nedala...
A omlouvám se za možnou mystifikaci, myslela jsem to právě naopak.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátečníků kvíz..., 14.02.2014 21:27, Hanýžka(m), (O přírodě)
Za kytky placená nejsem a navíc si vůbec nejsem jistá, tak tady půjdu s kůží na trh - devětsil?
Jinak ten I. h. se ti moc povedl.

Re: Pátečníků kvíz..., 14.02.2014 21:04, Forrest Run(m), (O přírodě)
Zdenále, kolik mám těm WorežPrutům ještě dát k dobru? Nechceš jim nahodit nějaký nápovědy? Nechci Ti to tu kazit, stejně jako Hanýžka, to by nebylo, takříkajíc, pedagogické, žeáááno!;-)
Pítý, Kápo, Mlčochu, nestyďte se a nahazujte!

Re: Re: Pátečníků kvíz..., 14.02.2014 21:10, Hanýžka(m), (O přírodě)
Kápo soutěží? Ten by měl být vyřazen za přílišné znalosti.

Re: Re: Re: Pátečníků kvíz..., 14.02.2014 21:21, Kájinka(m), (O přírodě)
Máš pravdu, pro znalce nejsou hádanky složité. Škoda, že nejsem znalec. A ten chytrej tu kousek ode mě sedí a neporadí a neporadí 

Re: Re: Re: Re: Re: Pátečníků kvíz..., 14.02.2014 21:27, Kájinka(m), (O přírodě)
Dneska mi to nejde, kouří se mi tu z hlavy, z gůglu a pořád nejsem schopna to dotáhnout do konce 

Re: Pátečníků kvíz..., 14.02.2014 21:29, Forrest Run(m), (O přírodě)
59 minut náskoku by mělo stačit...a třeba to ani nebudu mít dobře!;-)
1.Rezavec štětinatý
2.Hlinák červenající
3.Čechratka olšová
4.Líha srostlá
5.Reveň rebarbora
Re: Re: Pátečníků kvíz..., 14.02.2014 21:35, Kájinka(m), (O přírodě)
Až na tu líhu souhlasím
Re: Re: Re: Re: Pátečníků kvíz..., 14.02.2014 21:42, Kájinka(m), (O přírodě)
No žádnou, jenom se mi to nezdálo. Ty tvoje houbičky vypadají docela křehce Říkám, že nejsem žádný znalec. Musím na sobě jěště hodně pracovat. A taky musím uznat, že ty tvoje hádanky mě k tomu docela dobře vedou.

Re: Re: Re: Re: Re: Pátečníků kvíz..., 14.02.2014 22:00, Zdeno(m), (O přírodě)
Hm, teď jsem tady pracně podrobně komentoval jednotlivé položky stoprocentní střelby Forresta. Když už jsem to upoceně vypotil, na něco jsem nešikovně šahl a vše zmizelo...Takže potlesk a zimní obrázek, ostatně je polovina února...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátečníků kvíz..., 14.02.2014 22:12, Forrest Run(m), (O přírodě)
Vřelé díky, Zdeno, za obrázek i za soutěž. A od Maxe si to neber špatně, on to nemyslel zle. Jak pravil klasik:"Jsou představení, kdy je publikum zcela bez talentu!", žeáááno;o)
Krásnej zbytek večera a pohodičkovej weekend přeje klan Forresters!:-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátečníků kvíz..., 14.02.2014 22:20, P.T.(m), (O přírodě)
P.T. se stydí, právě se vrátil s kavárny a kouká, že dneska byla účast špatná. Gratuluji Forrestovi k vítězství, příště už snad zvýším počet účastníků. Asi to bude chvilku trvat, než se obnovená soutěž opět rozjede, jako tomu bylo na nahoubách.
Jako omluvu přidám další odkaz na zajímavou přednášku z Biologických čtvrtků ve Viničné
odkaz
odkaz

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátečníků kvíz..., 14.02.2014 22:34, Forrest Run(m), (O přírodě)
Forresťák děkuje Pítýmu!:-)
Doufám, že Zdeno hned nehodí flintu do vobilí, nicméně uklidňuje mě, že měl více jak 4 desetiletí mnohem svatější trpělivost s o dost většíma grázlama, než tu tak nějak v průměru jsme!:-)