O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Stupně vítězů..., 07.02.2014 21:32, Zdeno(m), (O přírodě)

Koukám, že místní management si hlídá své investice i portfoliem odpovědí. Forrest coby zkušený zdenolog neměl problém a stačily mu dvě minuty...Kájinka to jistila možností, že to není čechratka sklepní, byť byla...Mile překvapil mlčoch i tím, že zapomíná jako já a neorientuje se v čase. Doufám, že v prostoru narozdíl ode mne ještě ano...Přijměte všichni vymazlený obrázek rosolozubu huspenitého, kterého jsem kdysi fotil v RAWu a teď jsem testoval možnosti úprav...

Re: Stupně vítězů..., 07.02.2014 21:36, Forrest Run(m), (O přírodě)

Vřelé díky, Zdenále, za obrázek i za soutěž a přeju Ti za sebe i Kájinku pohodičkovej weekend!:-)

Re: Stupně vítězů..., 07.02.2014 21:37, Kájinka(m), (O přírodě)

Kájinka bohužel není žádný znalec. Čechratka sklepní jsem slyšela poprvé. Jediné co jsem opsala byla bedlovnice, původně jsem si myslela na pýchavky, ale jinak to bylo z mé hlavy. Gratuluji vítězi. Příště prosím tak o 30 minutový náskok a pak to možná dám všechno sama

Re: Re: Stupně vítězů..., 07.02.2014 21:46, Forrest Run(m), (O přírodě)

Dobrá tedy, příště ponechávám Akademickou Náskokovou Čtvrthodinku!:o)

Re: Stupně vítězů..., 07.02.2014 21:41, P.T.(m), (O přírodě)

Gratuluji vítězi, čest všem účastníkům, snad nepohrdnete dalším odkazem na jednu přednášku v rámci slavných Biologických čtvrtků ve Viničné. Pokud se vám to nebude eklovat, notně se zasmějete.

Re: Re: Stupně vítězů..., 07.02.2014 21:42, P.T.(m), (O přírodě)

...ten odkaz

http://www.youtube.com/watch?v=2v4TWYPIXUY
http://www.youtube.com/watch?v=cO81tCxMYk8

Re: Re: Re: Stupně vítězů..., 07.02.2014 21:47, Patrik(m), (O přírodě)

Je vidět, že jsis s ním dloho hrál, je krásný

Re: Re: Re: Re: Stupně vítězů..., 07.02.2014 22:05, Forrest Run(m), (O přírodě)

No, Ty si radši dej bacha, ať nevoslepneš, Páťo!

Jinak mi ta Tvoje věta evokovala trpasličí bojovou píšeň z pera páně Pratchetta: "Ta sekera v tvoje hlava patřit moje teta!"

Netrpělivě čekám na odpověď na svůj mail, polepči se, Chachare!;-)

Re: Re: Re: Re: Re: Stupně vítězů..., 08.02.2014 11:57, Patrik(m), (O přírodě)

No jejda, asi už od 21:00 raději nebudu psát nic,...na mail příliš nechodím, takže někdy trvá než si nově příchozích všimnu.

Re: Re: Re: Stupně vítězů..., 08.02.2014 21:17, svědek, (O přírodě)

Stran parazitů, pořád je na světě spousta jevů, na které nemám jednoznačný názor. Rozhodně velmi zajímavé! A sranda.

Re: Re: Stupně vítězů..., 07.02.2014 22:01, Forrest Run(m), (O přírodě)

Ani na jednom odkazu nefunguje zvuk....je to jen u mě nebo kde udělali soudruzi z DDR chybu?;-)
A na vložení aktivního linku můžeš použít "URL", je to vlevo dole.
Jinak tohle bych si moc rád poslechl.....to bylo v anglině? Nebo, a to bych se už fuckt trápil, v hantecu?!?;o)
Pro pragocentristy a ostatní cajxly: Víte jak se v hantecu řekne "Bitva na Bílé Hoře 1620"?...."Mlata na Bílendě šestnáct kilo dvacet"!

Äle vážně: Evoluční biologii i parazitologii miluju a na tyhle témata jsem přelouskal fšechno, co jsem objevil:Od "Červené královny" přes bublikace o toxoplasmose od Mistra Flégra až třeba po Svatej Grál parazitologie, knihu "Vládce parazit"
Dvě ukázky/výcucy: Tady a tady

Re: Re: Re: Stupně vítězů..., 07.02.2014 22:32, P.T.(m), (O přírodě)

Mě zvuk normálně funguje, nevím. Je to česky, jen prezentace většinou anglicky. Pán je parazitolog z Budějic. Přednášky Jaroslava Flegra jsou zážitek, pilně je všechny oběhávám. Jako pokrokový pedagog také pořizuje nahrávky a videa ze svých přednášek. Jsou k dispozici na následujícím odkazu, kdyby tě to zajímalo.
odkaz

Re: Re: Re: Re: Stupně vítězů..., 07.02.2014 22:46, karelzbrd(m), (O přírodě)

zajímavé, zvuk mi funguje a pobavil se i překvapeně zíral. Vždy jsem zastával názor, že klasická medicína udělala strašné pokroky, ale neuznává něco tak jednoznačného jako je příroda...

Re: Re: Re: Re: Stupně vítězů..., 08.02.2014 16:14, Forrest Run(m), (O přírodě)

Ehm, Píty, našel jsem králíky, leč nenašel jsem videa-pod čím to má na těch odkazovanejch stránkách bejt, please?

Re: Re: Re: Re: Re: Stupně vítězů..., 08.02.2014 20:45, P.T.(m), (O přírodě)

Teaching - tam si vybereš předmět, u některých jsou odkazy na videa, roluj kolečkem a dřív nebo později na ně narazíš

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30