Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Retro myko, foto..., 29.01.2014 22:36, Zdeno(m), (O přírodě)
Intenzivně přepisuji diáky...Někdy až groteskní situace, kdo je tohle, kde jsem to byl, co se to fotí. Tahle fotka mne dostala...Hustota mykologů, fotografů a koumáků přes přírodu na jeden ar výrazně převyšuje statistickou pravděpodobnost. Třeba taky někoho poznáte a určíte, co bylo předmětem našeho zájmu. Jinak, jak zjišťuji, se fotilo prakticky stejně sofistikovaně jako dnes. Stativy(!), alobal, zrcátka...Jak by řekl klasik: Nihil novum sub sole, aneb nic nového pod sluncem, jen ten digitál a editory jsou výraznými bonusy a berličkami. Postupně předvedu tehdejší čelo pelotonu, mnozí by se ani po těch pětatřiceti letech tady neztratili...

Re: Retro myko, foto..., 29.01.2014 23:13, gazela(m), (O přírodě)
Si tipnu, přestože před pětatřiceti lety....darmo mlčet. To jsem o existenci myko spolků neměla tušení. Takže nástřel. Zprava náš Pepa, kostkovaná košile možná Zdeněk Turičík, proti němu klečící hnědý svetr, hnědé kalhoty ing. Baier, zleva stojící ing. dr. a nevím kolik ještě titulů Chrz, dole ta kudrnatá hlava že by Tonda Zemánek?

Re: Re: Retro myko, foto..., 30.01.2014 08:08, Zdeno(m), (O přírodě)
Tím věkem se Ti ovšem zbystřuje paměť. Úplně vzadu Jarda Burda, mistr světa v zavařování hub. Za panem Baierem je Eda Skála a to, schované za stromem za Tondou Zemánkem, neumím. A ten titulář, budiž mu nebe přívětivo, je Václav Krs, velký machr přes helmovky...

Re: Re: Re: Retro myko, foto..., 30.01.2014 15:51, Patrik(m), (O přírodě)
No tohle jsem ještě neviděl

...ale jinak lidi se mi moc dobře nepamatujou, nepamatuju si pořádně ani sousedy z naší ulice, natož v celé dědině
...to sem si uvědomil hlavně když jsem se bavil ze zdejším hajným, když jsem ho potkal v lese, a on mi jmenoval lidi, kteří spravujou zdejší lesnictví /z mé dědiny/ a divil se, že je neznám