Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

středa, 24.01.2014 20:39, léto, (O přírodě)
Zase na mě vyšlo odsunout Zdenovy hustoboží snímky.Jestliže se Osada toulal ve středu v dolním luhu.Já zbaběle bloudil několik stovek metrů vedle, nad Betlémem.Moje oblíbený místo mimochodem.Telefon na Radka nemám, proto nebylo možné navázat spojení, i když mě upozornil, že tady bude.Boltcovitka mozkovitá.

Re: středa, 24.01.2014 21:54, Forrest Run(m), (O přírodě)
Tahle je úchvatná, Staníku!:-)
"Mohla by se jmenovat "Windsurfer čeká na mistrál" nebo "Setkání skateboardistů"

Tak si s Osaďákem ty telefény povyměňujte, fšak víte, že jste stejná blood group!
Po technický stránce výtečnej snímek-je tam motiv, je to perfektně ostrý, dobrá práce s hloubkou ostrosti, k tomu zajímavá hubka, osobně bych to udělal asi trošku noirovější, Fáfa by asi přisytil barvy, ále co, buď svůj, fšak Ty si ten svůj fotorukopis taky vychytáš!:-)
Hele, z týhle fotky bych si bejt Tebou udělal tak 20 kopií a pak bych si už jen hrál s různejma úpravama a čekal bych, co z toho vyleze!:-)
A výsledky ukaž doma i holkám, ať Ti k tomu taky řeknou svoje-když si nejsem jistej, tak Karolínku prudím i několikrát za sebou!:-)
A docela zdařilý retuše, koukám, že se nebojíš ani pokročilejších úprav!
V čem jsi to upravoval a čím? Kdybys použil "Žehličku", případně "Retušovací štětec", tak bych si toho ani nefšimnul.

Re: Re: středa, 25.01.2014 13:32, léto, (O přírodě)
Dík za pochvalu Peťane.
Dobře, že jsi použil slovo noirovější.Na to jsem se Tě taky chtěl zeptat.Viděl jsem jak jsi upravil sametonožky, tuším od Josky, a tímto směrem bych se chtěl vydat.Takže jak na to?
K těm kopiím.Dělám to tak, že po konečné úpravě zvolím kolonku "uložit jako..."
V editoru mi zůstane originál, se kterým můžu pracovat dál, nebo jinak a kopii uložím do jiné složky.Soubor se pak musí samože přejmenovat jinak se to přepisuje.Udělám tak barvy, ořezy, kontrast, takže mám 20 různejch úprav jednoho objektu.Potom vyberu tu fotku, která se mi zamlouvá, uložím ji pro web, jemný doostření ( 20-30% ) a může do světa.Originál zůstane ve správci netknutej.
Bylo to klonovací razítko.Pro úpravu hub nedoporučuju.Je to na kompaktnější plochy, jako je zmizení letadla z oblohy atd.Tady se mi to z nepochopitelných důvodů povedlo.Retušovací štětec se učím od úterka

Re: Re: Re: Re: středa, 24.01.2014 21:25, karelzbrd(m), (O přírodě)
Fantastické fotky...

Re: Re: středa, 24.01.2014 22:02, Forrest Run(m), (O přírodě)
Tohle prodej do IKEA, to je jasná highendová futuristická sedací souprava!

Bude se to jmenovat "Rozmazlovač hýždí"!:o))