O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Úloha domestika..., 05.09.2016 21:05, Zdeno(m), (O přírodě)

...spočívá v nastavení ostrého tempa a tím vytvoření optimálních podmínek pro nástup lídrů...Za posledních deset let jsem zažil snad všechny ambiciózní borce (borkyně nevyjímaje...), kteří v zákrytu ladili formu, vstřebávali informace a kopírovali tempo "téte de la course"...

Re: Úloha domestika..., 05.09.2016 21:05, Zdeno(m), (O přírodě)

No, řekněte, není to záviděníhodná role? To je ta kantorsky ničím nevyvážitelná satisfakce, vidět apologety a žáky, kteří vás lehce míjejí?

Re: Re: Úloha domestika..., 05.09.2016 21:13, Tori(m), (O přírodě)

Pěkná Trichia nebo co to je. Máti by ti tohle záviděla - ač taky učitelka, na zušce se podobné příjemné momenty spíše nevyskytují.

Re: Re: Re: Úloha domestika..., 05.09.2016 21:26, Zdeno(m), (O přírodě)

No ani v polepšovně moc ne a pokud, tak jen od klientů. O to víc to potěší...Já tuhle paralelu vztahoval ovšem k houbařským webům...

Re: Re: Re: Re: Úloha domestika..., 06.09.2016 15:58, Patrik(m), (O přírodě)

Zajímavé povídání plné cizích slov co slyším prvně v životě...No nedělám si srandu

Re: Re: Re: Re: Re: Úloha domestika..., 06.09.2016 18:31, Zdeno(m), (O přírodě)

Nojo, pro Tebe jsou občas cizí i česká slova...Coby velký přítel sportu a fanda do mnoha televizních disciplin, Ti prozradím, co je to "téte de la course". Když fascinovaně sleduji Tour de France, tedy nejslavnější cyklistický závod, objevuje se tohle při záběru na čelo závodu...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úloha domestika..., 06.09.2016 19:41, Patrik(m), (O přírodě)

Aha, to bude nejspíš tím, že takové věci, jako je sport mě moc neberou..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úloha domestika..., 06.09.2016 22:12, Zdeno(m), (O přírodě)

To není jen o sportu, nejdůležitější je propojovat znalosti z různých oborů lidských aktivit...Tak jak to umí třeba chorcheee...Znalosti z jednoho oboru, byť by byly sebekvalitnější, mají své hranice a strop...Neorientovat se alespoň průměrně v dalších okruzích pak přináší problémy...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úloha domestika..., 07.09.2016 00:12, Yohaness(m), (O přírodě)

Má pravdu, předseda... pak se ti třeba může stát, že budeš umět perfektně všechny rzi, ale nebudeš znát vůni spermatu a to bych ti fakt nepřál.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úloha domestika..., 07.09.2016 08:06, chorcheee(m), (O přírodě)

Ó, děkuji, Zdenále. Já jsem taky velmi omezený a nepraktický, ale aspoň na teoretické rovině občas něco propojím .

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úloha domestika..., 07.09.2016 20:06, Patrik(m), (O přírodě)

Musím uznat, že jste to dobře vystihli

Re: Úloha domestika..., 05.09.2016 21:05, Zdeno(m), (O přírodě)

No, ale do pedálů snad ještě chvíli šlapat mohu, no ni?

Re: Re: Úloha domestika..., 05.09.2016 22:59, petras, (O přírodě)

No to jistě,ale co na to řeknou nožičky?

Re: Re: Re: Úloha domestika..., 06.09.2016 06:35, Zdeno(m), (O přírodě)

Co by, to co v poslední době permanentně: budeme bolet, budeme bolet...

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30