O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Hombrého Ohnifci, úpravy made by Forrester:o), 28.02.2012 18:17, Forrest Run(m), (O přírodě)

Re: Hombrého Ohnifci, úpravy made by Forrester:o), 28.02.2012 20:06, Hombre, (O přírodě)

No máš to Petře pěkný,asi jsi zvýraznil barvy,co?Myslím tedy kromě ořezu.Nebo ještě něco?Je to fakt určitě dobrý.Já upravuju fotky v Zoner 13,ale dělám jen ořezy a velikost, ostatní jsem ani nezkoušel.

Re: Re: Hombrého Ohnifci, úpravy made by Forrester:o), 28.02.2012 21:09, Forrest Run(m), (O přírodě)

Zdar Hombre, s barevností jsem nehejbal. Popíšu Ti postup: oříznutí...zmenšení pixelů...."celkové vylepšení snímku"...ztmavení obrázku v "úrovně"..."vylepšení"-"projasnění stínů"....doostření varianta "maskování neostrosti"...."uložit pro web"

Re: Hombrého Ohnifci, úpravy made by Forrester:o), 28.02.2012 20:09, fáfa(m), (O přírodě)

..a co takhle,chlapci

Re: Re: Hombrého Ohnifci, úpravy made by Forrester:o), 29.02.2012 13:11, Hombre, (O přírodě)

No a takhle se pozná absolutní laik.Nedokážu říct, která úprava je lepší.Ach jo.Když to prohlížím dýl, tak myslím, že Forrestův obrázek je moc oranžovej a Fáfův zase moc tmavej.Ale je to jen můj pocit a to nic neznamená.Musím se asi hóóóódně učit)).Ale fakt dík za každou radu.

Re: Re: Re: Hombrého Ohnifci, úpravy made by Forrester:o), 29.02.2012 14:01, Forrest Run(m), (O přírodě)

A vo tom to je, vyšlapat si vlastní cestičku, která se Ti bude nejvíc líbit, nikdo se tu na Tebe přeci nebude zlobit, že si půjdeš vlastním kreativním směrem, Draku....jen Tě zorientováváme, podáváme Ti pomocnou ruku, povzbuzujeme a ukazujeme možný směry, kudy se ubírat a způsoby, jak to realizovat...kdybysme to tu fšichni upravovali na jedno kopyto, tak by to byla nuda....ať i tady platí:"Sto lidí-sto chutí!"

Re: Hombrého Ohnifci, úpravy made by Forrester:o), 28.02.2012 18:17, Forrest Run(m), (O přírodě)

Tady má Kápo zvýrazněnej i ten svůj Kopřivovej Kykyrys!;-)

Re: Hombrého Ohnifci, úpravy made by Forrester:o), 28.02.2012 18:17, Forrest Run(m), (O přírodě)

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30