Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Vyhlášení výsledků, dekorování vítěze..., 28.08.2015 21:55, Zdeno(m), (O přírodě)
Jak jsem správně předpokládal a tušil, nejvíce těžká byla jednička. Přitom Patrik ji vybalil hned zkraje...Postupem času ostatní na tenhle zásah pozapomněli...Kukmák okázalý roste mimo jiné i na štěpkách, někdy i takhle nahloučeně. Ostatní položky jste postupně zvládli, Patrik je vítězem, blahopřeji. Posílám mu obrázek pstřeně dubového, také jako malý příspěvek do čerstvé diskuse o variabilitě jeho plodnic...
Re: Vyhlášení výsledků, dekorování vítěze..., 28.08.2015 21:57, vevanek, (O přírodě)
Patrikovi blahopřeji A jako neznalec se zeptám: V čem je rozdíl mezi bělopavučincem a tmavobělkou při tomto pohledu?
Re: Re: Vyhlášení výsledků, dekorování vítěze..., 28.08.2015 22:00, Zdeno(m), (O přírodě)
Bělopavučinec má zřetelnou kulovitou hlízu...
Re: Re: Re: Vyhlášení výsledků, dekorování vítěze..., 29.08.2015 09:56, Patrik(m), (O přírodě)
Prvně jsem tam měl pavučinec, potom jsem si to rychle přeopravil, ale s tou tmavobělkou jste mě trochu zmátly...
Re: Vyhlášení výsledků, dekorování vítěze..., 29.08.2015 12:02, alesjirsa(m), (O přírodě)
Gratuluji Patrikovi. Bělopavučince neznám, takže opět jsem o něco chytřejší.
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30