Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Od všeho něco..., 26.05.2015 22:32, Zdeno(m), (O přírodě)
Konečně jsem vystoupil z potupné fronty na kováře, u nás na seweru býváme tradičně časnější, mnohdy už v dubnu...Našli jsme je s chotí až na druhý pokus, při prvním jsme si poplakali na rameni, že holt ještě nejsou...
Re: Od všeho něco..., 27.05.2015 09:03, Kraken(m), (O přírodě)
Pěkný dorost! Co bych měl říkat já, kromě sírovce, choroše šupinatého a májovek tu nic neroste. Přitom křemenáče normálně nacházím už i koncem dubna. Ale Houbomil už objevil první dubáčky, tak snad už to bude lepší...
Re: Re: Od všeho něco..., 27.05.2015 18:21, Pavla, (O přírodě)
A co teprve já? Chodila jsem si sem dělat radost a dobíjet baterky, ale teď mě při prohlídce všech zdejších supernálezů spíš chytají depky, navíc s vědomím, že stojím potupně kdes na konci nedohledné řady, o jakýchsito bednách nemluvě. Štěstí, že jsem optimista a v Albertu "rostou"pořád (Šmajrá, zapomněla jsem pochválit Zdenovi nález - samože krááása nesmírnáá)
Re: Re: Re: Od všeho něco..., 27.05.2015 23:22, Honzík(m), (O přírodě)
...no,já když nic nenajdu,tak si říkám "To je dobře, že jsem se šel jenom podívat a ne na houby..."
Re: Od všeho něco..., 27.05.2015 19:42, vlk(m), (O přírodě)
...toť nádhera...pohlazení po mykodušičce...
Re: Od všeho něco..., 26.05.2015 22:32, Zdeno(m), (O přírodě)
Habrové bonsajky na zahradě nabízejí zajímavé záběry...
Zimolez u chatky je také vždy připraven na focení...
Měsíčnice roční, sestra vytrvalé, která je chráněná, oblíbené penízky, už nasazuje na novou emisi platidel...
Sírovcem podobně jako slibem neurazíš...
Moje oblíbené tulipány změnily gard, bílý se ohnul a teď je vlevo...
Re: Re: Od všeho něco..., 27.05.2015 06:48, Véna, (O přírodě)
To se někdo má, já jsem nenašel ani kovaříčka. PS. Jedu na ryby.
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30