Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Listovní tajemství..., 10.03.2015 19:56, Zdeno(m), (O přírodě)
...aneb krásné objekty jsou k mání i v tomto rozpačitém a trochu neatraktivním období časného předjaří. Sníh slezl a všude vyhřezly hříchy vůči čistotě a pořádku. To ovšem neplatí pro různé listoví...To i teď nabízí zajímavé záběry...
Re: Listovní tajemství..., 11.03.2015 04:19, Fanda, (O přírodě)
Taky jsem fotil, ale hodil jsem to do myslivosti.
Re: Re: Listovní tajemství..., 11.03.2015 08:20, Zdeno(m), (O přírodě)
Odkaz, sím...
Re: Re: Re: Listovní tajemství..., 11.03.2015 18:27, Fanda, (O přírodě)
myslivost-lovectvi.cz a na slovensko lovuzdar.sk
Re: Re: Re: Re: Listovní tajemství..., 11.03.2015 19:12, vlk(m), (O přírodě)
...tam se občas uklidňuji...nikdo si tam na nic nehraje a je tam pohodička...
Re: Re: Re: Re: Re: Listovní tajemství..., 11.03.2015 20:09, chorcheee(m), (O přírodě)
Tak to se tam musím asi také podívat. Žiji v domnění, že myslivci jsou (v 95%) zakomplexovaní pitomečci - je tedy asi na čase, abych si poupravil mínění .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Listovní tajemství..., 11.03.2015 20:18, Joska(m), (O přírodě)
S takovou vizí to brzy převedeš na celou společnost a i kdybys měl tisíckrát pravdu, nebude se ti s tím dobře žít...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Listovní tajemství..., 11.03.2015 22:28, Zdeno(m), (O přírodě)
Nestalo se to už?...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Listovní tajemství..., 11.03.2015 20:47, karelzbrd(m), (O přírodě)
pitomečci jsou i mezi ostatními lidmi - lesníky, řidiči, houbaři, kolaři, turisty atd., všichni ostatní jsou víceméně normální užívači nějakých koníčků, zálib, úletů apod. Nelze všechny házet do jednoho pytle.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Listovní tajemství..., 11.03.2015 21:49, chorcheee(m), (O přírodě)
Josko, určitě, to už se mi nežije (snadno). Ale nedokáži jinak. Jak říkal můj školitel při mé doktorské obhajobě na konci svého hodnocení: "Jirka rád lidi šokuje. Věřím, že šoky, které nám dnes způsobí, budou jen ty příjemné" .
Re: Listovní tajemství..., 10.03.2015 19:56, Zdeno(m), (O přírodě)
Stačí se jen dívat a cvakat. Tahle série vznikla při tradičním dělení úkolů a rolí. Choť přivezena před školku, mám půlhodinku v přilehlém sídlištním lesíku než vyzvedne vnučku...
Re: Re: Listovní tajemství..., 11.03.2015 19:52, Pavla, (O přírodě)
Jednoho dědu jsem nepoznala vůbec a druhý odešel, když mi byly tři. Tebe bych ale jako dědu brala všemi deseti, šťastná to vnoučata
Re: Re: Re: Listovní tajemství..., 11.03.2015 20:16, Zdeno(m), (O přírodě)
Není všechno zlato co se třpytí...A sakra, to už jsem tak starý? Taky jsem dědečky nezažil a babičku jen jednu...
Re: Re: Re: Re: Listovní tajemství..., 11.03.2015 21:19, Pavla, (O přírodě)
Ale kuš, dědo, nesakruj. To měl být kompliment a ne narážka na stáří. Já si jen do klávesnice povzdychla, že pokud bych kdy v dětství dědu měla, chtěla bych, aby byl (třeba zrovna) jako Ty – dědeček Hříbeček /to ať se držíme tématicky obsahu stránek/
Re: Re: Re: Re: Re: Listovní tajemství..., 11.03.2015 21:58, chorcheee(m), (O přírodě)
Pavlo, nechtěla bys mi do soukromé zprávy napsat nějaký svůj umělecký životopis? Vypadáš jako zajímavvá žena a o takových já mívám rád mít poměrně kompletní psychologický profil...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Listovní tajemství..., 11.03.2015 22:18, Pavla, (O přírodě)
Nemyslím, že je to dobrý nápad, zvlášť poté, co jsem si přečetla Tvůj názor na myslivce. ;) Ale když mi pošleš mail, kde 100x napíšeš větu „Už nikdy nebudu narušovat lokality ohňovců“, budu o tom uvažovat.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Listovní tajemství..., 11.03.2015 22:30, Zdeno(m), (O přírodě)
Snad ohnivců, ohňovce nestrádají...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Listovní tajemství..., 12.03.2015 22:09, Pavla, (O přírodě)
Pochopitelně, že ohnivců … občasnými „úmyslnými“ překlepy totiž testuji Vaši pozornost při hodinách mykopisu. Zdeno sto bodou. ;) (btw díky)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Listovní tajemství..., 12.03.2015 21:27, Joska(m), (O přírodě)
Tak při využití Ctrl/c - Ctrl/v asi žádný problém...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Listovní tajemství..., 12.03.2015 22:10, Pavla, (O přírodě)
Josko, PŠT
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Listovní tajemství..., 11.03.2015 22:31, Zdeno(m), (O přírodě)
Hm, to jsou nabídky v přímém přenosu...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Listovní tajemství..., 11.03.2015 22:35, chorcheee(m), (O přírodě)
Tak koukám, že jsem tu asi moc lídí nepřesvědčil, že jsem ohnivcům neublížil. A já se s tím tak psal... .
A to je šance...
...která se nesmí promarnit a nevyužít...
Re: Re: Listovní tajemství..., 11.03.2015 10:29, gazela(m), (O přírodě)
Včera byl nádherný slunečný den, dobře jsi ho využil Je to poetické
Listy jsou také připraveny a čekají na obrázek...
A houby nebudou? Ale áno, aj...Rád prohlížím svůj archiv, vždy najdu něco, co mne vzpomínkově osloví...
Tak třeba tyhle jehnědky jsem fotil před osmi lety prvním nikonkem...Jó, když jsem byl mlád...
Re: Re: Listovní tajemství..., 11.03.2015 19:34, alesjirsa(m), (O přírodě)
Máš krásné vzpomínky.
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30