Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Kočárkování - zdroj fotoúlovků..., 20.01.2015 23:04, Zdeno(m), (O přírodě)
Tohle bych nazval cestou do pravěku nebo Čelisti...
Re: Kočárkování - zdroj fotoúlovků..., 20.01.2015 23:04, Zdeno(m), (O přírodě)
Vilín japonský...
...kvete už teď...
Choroš zimní okupuje pařízek...
Re: Re: Kočárkování - zdroj fotoúlovků..., 20.01.2015 23:09, Zdeno(m), (O přírodě)
A ještě malý příspěvek do diskuse o fotkách...Mnohdy mi přijde, že recept je důležitější než jídlo a neomyté brambory ze špinavého hrnce hodnotnější než standardní stolování...
Re: Re: Re: Kočárkování - zdroj fotoúlovků..., 21.01.2015 00:21, basset(m), (O přírodě)
No to je k diskusi. Neboť. Někomu se nepovede bez receptu jídlo, přestože má čistě oloupané a omyté brambory, čisté a luxusní nádobí a stůl s krásným prostřeným ubrusem
Re: Re: Re: Re: Kočárkování - zdroj fotoúlovků..., 21.01.2015 08:10, Zdeno(m), (O přírodě)
Díky za přihrávku, protože přichází pointa...Soudný prohlásí, že se mu jídlo nepovedlo a přemýšlí, kde udělal chybu, nesoudný tvrdí, že nepovedené je výborné a kritizuje dobré, že by se mu z konzumace udělalo špatně...
Re: Re: Re: Re: Re: Kočárkování - zdroj fotoúlovků..., 21.01.2015 09:25, Zdeno(m), (O přírodě)
Ještě, Henry, poznamenám, že recept je potřebný, ale neměl by být cílem, nýbrž prostředkem a průvodcem na cestě ke kvalitnímu artefaktu...Vznešeně řečeno, je třeba implementovat recept do fotografie a netancovat obdivně okolo receptu...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kočárkování - zdroj fotoúlovků..., 21.01.2015 09:48, basset(m), (O přírodě)
Teď Ti nějak nerozumím. Já si dodnes myslel, že tady diskutujeme na stránkách o tom, jak fotit, aby to k něčemu bylo. K tomu trocha teorie snad neškodí a nikoho nezabije. Koho to nezajímá, tak může klidně použít kolečko na myši a pokračovat ... Koho to trochu zaujme, tak si z toho buď něco vezme pro sebe a vyzkouší, nebo to přejde a myslí si své.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kočárkování - zdroj fotoúlovků..., 21.01.2015 12:45, chorcheee(m), (O přírodě)
No mě by docela zajímalo, na co či koho Zdeno opakovaně naráží .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kočárkování - zdroj fotoúlovků..., 21.01.2015 13:41, Zdeno(m), (O přírodě)
Do každého, kdo nedává fotky na které by měl, kdyby chtěl...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kočárkování - zdroj fotoúlovků..., 21.01.2015 16:05, Zdeno(m), (O přírodě)
Snad jsem se vyjádřil přesně...Je skvělé, že o tom diskutujeme, vzájemně se obohacujeme a proti teorii nic, naopak. Je to o té implementaci, zhmotnění teorie. Ostatně, Ty jsi zářným příkladem toho, jak by to mělo vypadat...Pořád (že by mylně?..) vycházím z premisy, že by tyhle stránky měly mít solidní úroveň. K tomu by měla osvěta zkušenějších přispět. Je mi nelibé, když se (byť anonymně a jinde...) někdo ušklíbá na adresu místních stran úrovně fotek.
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30