Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Na co se včera nedostalo..., 19.11.2014 19:52, Zdeno(m), (O přírodě)
Především klouzky obecné...
Re: Na co se včera nedostalo..., 19.11.2014 19:52, Zdeno(m), (O přírodě)
Ač už nehojní, přesto zdraví a čerství...
Re: Re: Na co se včera nedostalo..., 19.11.2014 20:27, vevanek, (O přírodě)
Vy tu máte všichni oči jak ostříž, že vidíte hnědé houby v hnědém listí. Já v listí neumím vůbec hledat, místní jehličnaté lesy mě rozmazlily
Re: Re: Re: Na co se včera nedostalo..., 19.11.2014 21:45, Zdeno(m), (O přírodě)
No, zrovna můj zrak tuhle charakteristiku vůbec nenaplňuje. Je to spíše o detailní znalosti konkrétních lokalit...
Často nacházená, prezentovaná a neurčovaná...Šupinovka nevonná.
Gymnopilus penetrans, dříve označovaná za plaménku...
Třepenitka maková, dejte si "do woka" barvu lupenů a vůni do nosu a nemůžete zaměnit...
Kouzlo podzimu a dnešních srážek...
Re: Re: Na co se včera nedostalo..., 20.11.2014 09:59, Honzík(m), (O přírodě)
...jako ciferník od starejch hodin zarostlej ve dřevě
A ještě ostružinový pozdrav do Brd...
Re: Re: Na co se včera nedostalo..., 20.11.2014 10:03, Honzík(m), (O přírodě)
...si tak klidně chodíš a děláš "cvak"...a máš pěkný fotky. Já si chodim a "cvak" tuhle vyhodim,"cvak" tuhle vyhodim,"cvak" tuhle možná nechám..
Re: Re: Re: Na co se včera nedostalo..., 20.11.2014 11:43, Zdeno(m), (O přírodě)
Dobře jsi to popsal, přesně tak to dělám...Jen vidím hodně možností, holt těch více než sto tisíc fotek se snad někde zúročí při dalších...
Re: Re: Re: Re: Na co se včera nedostalo..., 21.11.2014 06:45, Honzík(m), (O přírodě)
....no,já už teď toho moc neuvidim...Musim dávat pozor na cestu,protože jestli Henrymu rozšlápnu ještě jednou nějakou hezkou houbu,...tak mě umlátí klidně i tim novým objektivem
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30