Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Pár fotek ze 7.srpna...., 11.08.2012 20:32, Forrest Run(m), (O přírodě)
...díky laskavosti Jiříka JCP jsem si mohl nafotit a exikovat růžovníka!:-) George, děkuju!:-)
Re: Pár fotek ze 7.srpna...., 11.08.2012 20:32, Forrest Run(m), (O přírodě)
Ještě pitva!;-)
Bronzáčků jsem v životě víc neviděl, jeden hezčí než druhej, Jiřík je chráníl všemi údy před Nedechavejma Masařema!:-)
Našel tam hromady úžasnejch hnízd rudonachů...tohle je jedno z nich...ten rozřízlej už jsme našli vykopnutej, tak alespoň posloužil vědě a následně i osvětě...ukazovali jsme kolemjdoucím hříbkařům:"Tyhle do košíku né!"
Fotil jsem jen ve spěchu a z ruky, tak se omlouvám za sníženou fotokvalitu.
Hnízdo o něco větších rudonachů....ta největší, povalená, to je žlutonach. Na něj nás upozornil kolemjdoucí, poměrně znalej hříbkař, kterej věděl třeba i to, že bronzáci nebo Legaláci by se raději měli nechat stát.
Detail toho fešáka....exikátek pro Térinku už je hotofson!
Takhle vypadá ve stádiu miminka přišláplej rudonašík...regenerujou celkem dobře, snášej statečně požerky od slimejšů i myšů a dokonce jsem zažil i jednoho, kterýho jsem zamaskoval, o 2 dny pozdějc odmaskoval s klóbrcem skoro ze třetiny plesnivým a o další 2 dny už byl zase fit, po plísni ani památky!:-)
Hodně jich roste různě šejdrem...zajímalo by mě, jestli je taky někdo ve stádiu primordií přišlápnul nebo jestli to tak prostě dělaj i bez vnějších disturbancí....
Brou noc a zejtra se na ně některý těšte naživo!:-)
Re: Re: Pár fotek ze 7.srpna...., 11.08.2012 22:21, Yohaness(m), (O přírodě)
Taky jsem našel podobně ležící (ale rostoucí) plodnici...
Re: Re: Re: Pár fotek ze 7.srpna...., 11.08.2012 22:23, Yohaness(m), (O přírodě)
Nechápu, obrázek je černý, po kliknutí se objeví?
Re: Re: Re: Re: Pár fotek ze 7.srpna...., 11.08.2012 22:30, Forrest Run(m), (O přírodě)
Je to tak, nějakej malej bug, po rozkliknutí už to zase fachá!:-)
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30