O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Změna zařazení vlákna

Nadpis

Kvíz pro pátečníky

Výstava hub v Liberci, 02.10.2013 20:11, Zdeno(m), (O přírodě)

Dnes z jiného soudku. Sděluji, že v sobotu a v neděli pořádáme opět výstavu hub. Kdo netrefí, zeptá se na roubenku ochránců přírody a má vystaráno. Je to v samotném centru, vedle Domu kultury, našinci dávno přejmenovaného na rakev. Od nádraží pět minut...

Re: Výstava hub v Liberci, 02.10.2013 20:11, Zdeno(m), (O přírodě)

Všechny srdečně zveme a pokud byste dovalili nějaké houby na doplnění exponátů, budete pochváleni...Tož si udělejte výlet, vezměte děcka a přátele, nikde se člověk nenaučí více než právě na výstavách..

Re: Re: Výstava hub v Liberci, 02.10.2013 20:20, basset(m), (O přírodě)

Zdeno, ty dvě fotky - to je fantazie, zvlášť ta druhá

Re: Re: Výstava hub v Liberci, 02.10.2013 21:08, karelzbrd(m), (O přírodě)

du zahodit foťák, to je nádhera... je to výzva, ale tohle nedám, fakt úžasný.

Zdeno, tohle jsou právě ty okamžiky, kdy si člověk řekne, jestli má na něco podobnýho na stejné úrovni a občas si řeknu, že ne... Tebe budu študovat, ne že ne. Padám na prdel..., seš fotomág a závidím Ti, že to, prostě, jak jsem tak poznal u Tebe, prostě jen tak vidíš a to hlavní, umíš zachytit. Dáš mi jistě za pravdu, že vidět, neznamená to samé předat. To je dar.

PS: už se těším na vodu, mlhy, barvy a inverzi a tuhle hozenou rukavici pro nás ostatní Ti nedaruji...

Re: Re: Re: Výstava hub v Liberci, 02.10.2013 21:16, karelzbrd(m), (O přírodě)

budu se učit, učit a koukat a koukat, takhle nějak jsem si představoval, že se dá posunout fotografie všedních i nevšedních věcí na umění, závidím a gratuluji

Re: Re: Re: Re: Výstava hub v Liberci, 02.10.2013 22:43, Zdeno(m), (O přírodě)

Nó, tolik chvály je spíše ku škodě koncentrace. Do zblbnutí fotím stejné motivy s bláhovou nadějí, že překonám sebe sama z předchozích let. A ta víra je cenná hodnota umanutosti posouvat se dopředu. Ctil jsem tuhle filosofii v práci, tak nějak mi to do důchodu zůstalo. Mám samozřejmě radost, když se obrázek líbí, ale i jeho nepochopení mne nedemotivuje...A konkurence je tady sakra ostrá, škoda, že celé společenství se nějak rozpoltilo a atomizovalo do skupin s antagonistickými postoji k těm jiným. Vždyť nás spojuje krásná záliba ne-li vášeň ku prospěchu těch, se kterými se dělíme...

Re: Re: Výstava hub v Liberci, 03.10.2013 05:43, Mahony(m), (O přírodě)

paráda

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30