Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Sobota, čas na Beskydy, zase za deště, 07.10.2017 23:01, Dano, (O přírodě)
Něco mála z dneška, hřiby jsem nefotil, stačilo mi kolik jsem jich viděl, většinu u houbařů. Vlastně nevím koho čeho bylo víc smrkáčů nebo houbařů. Lišky nálevkovité rostou fakt dost.
Re: Sobota, čas na Beskydy, zase za deště, 08.10.2017 00:17, petras, (O přírodě)
Hezké,já mám problém najít jeden,dva trsy.Jindy není kam šlápnout.
Re: Re: Sobota, čas na Beskydy, zase za deště, 08.10.2017 00:31, Dano, (O přírodě)
Já to četl, ale to máš tak: U nás teďkom roste to a jinde nee, pak se to změní a u nás to s bídou najdeš a v Jeseníkách toho bude hafo. Musíš vyčkat, buď bude nebo nee.
Re: Re: Re: Sobota, čas na Beskydy, zase za deště, 08.10.2017 00:35, petras, (O přírodě)
Už nebude,krásně se to rozjelo,ale dlouho nepršelo a hodně druhů vůbec nevyrostlo.Udivil mně ten park,po týdnu tam nebylo vůbec nic.Pak sice zapršelo,ale ochladilo se.V neděli jsem byl pod Šerákem a nebylo tam nic,zítra tam zajedu,ale moc toho nečekám.Aspoň že se dole chvilku bagrovalo.
Re: Re: Re: Re: Sobota, čas na Beskydy, zase za deště, 08.10.2017 00:47, Dano, (O přírodě)
Ty říkáš, že u vás nepršelo, ale v tv hlásí, že u vás furt prší... Teraz nevím, ale asi v předpovědích lžou. Jinak u nás prší už asi snad měsíc každý den aspoň trochu, ale většinou moc.
Re: Sobota, čas na Beskydy, zase za deště, 08.10.2017 09:24, alesjirsa(m), (O přírodě)
Tady už to vypadá na žlutavou.
Re: Sobota, čas na Beskydy, zase za deště, 07.10.2017 23:01, Dano, (O přírodě)
Čirůvka si koledovala o fotku.
Re: Re: Sobota, čas na Beskydy, zase za deště, 08.10.2017 05:59, Millda, (O přírodě)
Fešanda.
Jedna ze dvou houbiček, co mi ukázala cestu k houbofocení. Závojenka lesklá je možná vzácná, ale v Beskydech roste docela dost.
Re: Re: Sobota, čas na Beskydy, zase za deště, 08.10.2017 00:18, petras, (O přírodě)
Fešanda,někdo ji sundal kalhotky.Myslím,že už jsem ji taky potkal,ale pršelo a nechtělo se mi fotit.
Re: Re: Re: Sobota, čas na Beskydy, zase za deště, 08.10.2017 00:33, Dano, (O přírodě)
zrovna dneska jsem všechno fotil v dešti...,ale je to otrava
Čihovitka masová, normálně ji registruju později.
Mísenka oranžová, byla vidět na sto honů.
Housenice cizopasná, už asi postarší, dost černá.
Václavky smrkové, někdo psal, že je nikdo nesbírá, fakt! Rostou ve velkém a neviděl jsem, že by někde byly uřízlé, ještě před několika lety je sbírali skoro všichni a dneska jim asi nejsou dobré.
Re: Re: Sobota, čas na Beskydy, zase za deště, 08.10.2017 08:49, Patrik(m), (O přírodě)
U nás se sbírají.
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30