O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Změna zařazení vlákna

Nadpis

Kvíz pro pátečníky

Tak sem tu taky :-), 05.01.2012 07:58, Kájinka(m), (O přírodě)

Pokud chcete vědět jestli něco co se týká IT funguje a jestli to zvládne i matla, nechte to vyzkoušet ženskou :-))))) Tak nějak jsem to už nemohla vydržet tak jsem tu taky. A když je to teda zatím zkušební provoz tak zkouším :-))), bohužel v tuto chvíli u sebe nemám žádný obrázek co bych sem lípla. Nicméně touto cestou děkuji Romčovi a chválím, je to hodně moc pěkný. Měla jsem jen jeden nápad ohledně přehlednosti příspěvků kdo na koho reaguje, ale jelikož mě včera Péťa předběh tak už nemá cenu plácat si játra :-) A pak ještě nějaký smajlíky, ale to už taky víš.

Re: Tak sem tu taky :-), 05.01.2012 08:01, Kájinka(m), (O přírodě)

Jo a úplně jsem zapomněla KUCÍ MOC PĚKNÉ FOTO, a co se týká těch Zdenových tekutin tak bych to viděla na nějakej agar či želatinu, je to možný??

Re: Tak sem tu taky :-), 05.01.2012 10:53, admin(m), (O přírodě)

Ahoj Kájinko, díky a vítej
Diskusi předělám, tak aby byly rozlišitelné reakce. A smajlíky, jak jsem psal Péťovi, snad časem, nějaké nenásilné, hezké, lesní. Aby nepřebíjeli ty krásný fotky hub;)

Re: Re: Tak sem tu taky :-), 05.01.2012 19:38, Zdeno(m), (O přírodě)

Jako u výslechu...Briskně odpovídám na sofistikované forenzní dotazy Forrestova klanu...Dáma má přednost.Žádný agar ni želatina, o tělěsných tekutinách nemluvě. Pouze voda v rozprašovači, dle gusta jen oživí zaschlé plodnice nebo vytvoří zajímavé efekty. Nezbytná pomůcka, když zrovna vydatně neprší. Ale dnes bylo vláhy dóóśt.( Viz foto...). Jen marginální přípodotek, že ausgerechnet sametonožka je velmi "želatinózní", což lze sprejem jen umocnit.Pro Jeho Blahorodí jen stručně. Ad 1) viz výše, ad 2) a ad 3) nejspíš čihovitka. Ad 4) Sorry, opět v piškvorkách moře, žádná loď...Jednou to určitě vyjde...

Re: Re: Re: Tak sem tu taky :-), 05.01.2012 20:11, Forrest Run(m), (O přírodě)

Díky, díky, díky, leč pomaličku začínám mít pocit, že se nám vyhejbáš, Náčelníku!:-) Jsem si myslel, že penzisti maj víc času, ale vím, jak neobyčejně akční a tudíž zaneprázdněnej TryskoMyšák jsi, Zdeno, takže si to ani po tomhle....už asi pátým?;-)... zdvořilým odmítnutí nebudu brát osobně!;o)

Loni jsem si chtěl navhčit hlívu a použil jsem sníh rozpuštěnej v ústech. Ale sliny, byť jich tam bylo pouze pár %, tam nahodily podobnou "pěnu", kterou jsem před tím viděl na Tvejch sametonožkách, proto ten dotaz, nic ve zlým, Amigo!:-)

Pochvala pro Romču, koukám, žes dneska zase udělal kus práce...přibylo upozornění pro nepřihlášený při fkládání textu, spolu s možnostma registrace NEBO přihlášení....odstafce i odrážky už koukám taky makaj sqěle:-)....text vlevo, fotky fpravo, rovněž bezvadný, Draku!:-)

Re: Re: Re: Re: Tak sem tu taky :-), 05.01.2012 21:14, Zdeno(m), (O přírodě)

Šak to znáš...Rentner haben niemals Zeit...

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30