O houbách

Diskuse a galerie

 

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Pavoučí teror na Kotlářce..., 24.02.2016 21:02, plysec, (O přírodě)

...se dnes odehrál bez zájmu médií, přestože zcela nevinný kolemjdoucí byl evidentně v ohrožení života.O životunebezpečné příhodě nám sdělil následující:
"Nó... du takhle vod zastávky Stodůlky, tam, jak je ta slepá kolej...; vono je to tam už zarostlý různým plevelem a tak...; já tam chodím fotit ohnivce (nejedlá houba - pozn. redakce) a jak du tady pod tím viaduktem a zahnu dolů k hotelu, tak se mi rozvázala bota. Tak já jako že si ji zašněruju, no a jak sem se vohnul, tak sem ho uviděl... Fujtajksl, já se lek', až sem se málem ...(píííísk);

Re: Pavoučí teror na Kotlářce..., 24.02.2016 21:02, plysec, (O přírodě)

Rozhovor s postiženým musel být na 10 minut přerušen, náš respondent byl evidentně rozrušen.
"...a v tom leknutí mi teda jako ujela na blátě bota,že jo, a já si ustlal rovnou u toho klacku s těma potvorama. A ty se najednou začaly slejzat. Teda řeknu vám, ve mně by se v tu chvíli krve nedořezal...;"

Re: Pavoučí teror na Kotlářce..., 24.02.2016 21:02, plysec, (O přírodě)

Další přestávka, náš host dostal napít vody, kterou však evidentně nesnáší...;
"To víte, snažil sem se votamtud co nejrychlejc' dostat, ale jak se mi rozvázala ta tkanička, tak... no, nějak sem si ji přišláp, nebo co a taky mi ruply kalhoty... to zase bude doma rámus... No hlavně že sem to přežil, to bych nikomu nepřál... fujtabjl, potvory hladový...dejte mi ještě trochu toho rumu...;" (konec interview).

Re: Pavoučí teror na Kotlářce..., 24.02.2016 21:02, plysec, (O přírodě)

V zájmu objektivity se náš redaktor vypravil na místo, kde se odehrála tato hrůzostrašná příhoda. Na místě našel pouze neškodnou plastovou hračku a část zetlelého kmene s utrženou nohavicí. Dodatečně naše redakce zjistila, že dotyčný si celou příhodu vymyslel a ve svém okolí je všeobecně považován za notorického lháře a tzv. "lidového vypravěče", který se svými vybájenými historkami snaží ohromit své neustále se tenčící obecenstvo. Obecně se soudí, že u tohoto člověka se jedná o přímý důsledek jeho celoživotního odporu k pití vody.

Re: Re: Pavoučí teror na Kotlářce..., 24.02.2016 21:34, chorcheee(m), (O přírodě)

Ty vole, Plyšec jestli se neživí psaním, tak by měl .

Re: Re: Pavoučí teror na Kotlářce..., 24.02.2016 21:58, veverka, (O přírodě)

jooo prý vymyslel...no nevím. Po přečtení nejmenovaného bulvárního plátku jsem se vypravila na místo činu a to, co jsem tam objevila...hrůza! A Plyšec se z Kotlářky ještě nevrátil...

Re: Re: Pavoučí teror na Kotlářce..., 24.02.2016 22:29, Tori(m), (O přírodě)

:D super!

Re: Re: Re: Pavoučí teror na Kotlářce..., 25.02.2016 00:50, chorcheee(m), (O přírodě)

No jako jednou za čas pro zpestření, když se tu něco takového objeví, proč ne. Ale obávám, se, že když to bude často, lidi, které zajímají pořádně houby, sem moc nebudou chodit (řeknou si - ztráta času).

Re: Re: Pavoučí teror na Kotlářce..., 25.02.2016 04:39, Fanda, (O přírodě)

Na zahrádkách se dají najít sádrové houby. Krásné muchomůrky i hříbci,požádám, nafotím a nemusím šmajdat po lese.


Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30