Čirůvka havelka | | maxim stanko | Předkrm | |
400 g čirůvek havelek
30 g sádla
1 cibule
silnější plátky neoloupaného(!) salámu
olej
pepř
sůl
Na sádle zpěníme na drobno pokrájenou cibuli, přidáme drobně nakrájené čirůvky havelky, kmín a udusíme do měka. Před dokončením dušení osolíme a opepříme. Neoloupané kousky salámu vložíme na pánev s rozpáleným olejem. Slupka se prudkým zahřátím smrští, plátky se prohnou a vytvoří mističky. Ty naplníme připravenými houbami a podáváme s bílím pečivem. Zdroj kniha Houby Česká enciklopedie
Příspěvky do diskuse mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé. Pokud ještě nemáte vytvořený účet zaregistrujte se nebo se přihlaste.
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času