O houbách

Dvoubarvé náduvky

Čirůvka dvoubarvá | | maxim stanko | Předkrm | |

Doporučit

Dvoubarvé náduvky

Ingredience

300 g čirůvky dvoubarvé
3 vejce
70 g hladké mouky
máslo
mléko
bazalka
zázvor
pepř
sůl

Postup

Čirůvky podusíme na másle. Připravíme si těsto ze žloutků, mléka a mouky, do kterého poté vmícháme sníh z bílků. Čirůvky okořeníme pepřem, bazalkou a špetkou zázvoru, osolíme, přidáme k těstu. Lžičkou vytvarujeme noky a smažíme je na oleji. Zdroj kniha Houby Česká enciklopedie

    Fotografie uživatelů:

    Přidat vlastní fotografie

    Komentáře

    Příspěvky do diskuse mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé. Pokud ještě nemáte vytvořený účet zaregistrujte se nebo se přihlaste.

    Seřazení podle vláken | Seřadit podle času