Liška obecná | | Kájinka(m) | | max 25 minut |
Doporučit (Doporučeno: 4x)
Velice jednoduchý a chutný receptík.
Pappardelle - koupíte nebo vytvoříte vlastní (při domácí výrobě se čas přípravy pokrmu prodlužuje)
- lišky,
- tymián (já mám pouze sušený)
- cibule (stejné množství jako je lišek + 1 navíc)
- sůl, pepř,
- máslo.
Nakrájíme cibulku a necháme ji lehce zatáhnout na másle (krom té 1). Přihodíme pokrájené lištičky a tymián, necháme zvolna dusit. Ke konci, když už budou lišky hotové dle naší chuti, přihodíme tu poslední nakrájenou cibulku, osolíme, opepříme a ještě přidáme trošku másla.
Do hotové dobrůtky přidáme uvařené pappardelle a důkladně propojíme všechny chutě. Doporučuji v průběhu vaření moc neochutnávat nebo nebudete mít těstoviny do čeho přidat :-) Myslím si, že by bylo i velmi chutné přidat s liškami i trochu bílého vína, já žádné neměla. Ale i bez vína je to skvělá delikatesa :-))
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času