O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Bývalá posádka Mikulovice, 19.06.2016 13:28, petras, (Houby)

místo mého letošního prvního kováře,bylo asi dvacet suchohřibů,hodně růžovek a pak na kraji v trávě něco velkého,hnědého

Re: Bývalá posádka Mikulovice, 19.06.2016 13:55, chorcheee(m), (Houby)

Petrasi, nezlob se na mne, ale někdy nepřidáváš pěkné fotografie. Zejména když vím, že máš fotoaparát s jedním z nejlepších čipů (16MPx Olympusy řad OM-D a PEN), odhlédneme-li k full frame čipům (ten 3/4 Olympusí je už několik let srovnatelný s dobrými APS-C, což nevím jak dokázali. Asi jsou inženýři od Olynky šikovní ).

Re: Re: Bývalá posádka Mikulovice, 19.06.2016 14:06, petras, (Houby)

Máš pravdu,bylo to jenom v poklusu cestou z Polska jako reportáž,klidně to smaž.

Re: Re: Re: Bývalá posádka Mikulovice, 19.06.2016 14:11, chorcheee(m), (Houby)

Né, tak já si tu nechci hrát na cenzora a někomu něco mazat. Ale jak už jsem si několikrát postesknul, když se tady dá denně 50 - 100 fotek, nestačí se k nim rozvinout žádná pořádná diskuze a už jsou v propadlišti dějin. Líbilo by se mi tak maximálně 25 fotografií denně a buď 1/ zajímavé nevšední druhy nebo 2/ zajímavé fotky a nebo 3/ průnik obého .

Ale jak mi už někdo psal, nemám právo tady z toho chtít dělat druhé DAMYKO nebo Nahuby. sk. .

Re: Re: Re: Re: Bývalá posádka Mikulovice, 19.06.2016 14:17, petras, (Houby)

No holt mě nemáš rád. Nedával bych to,kdyby to nebyla raritka,na té fotce to nevypadá tak velké a taky bych to lépe vyfotil,vidíš,že jsem to ani nestínil,nešlo to.Já to večer smažu.A myslím,že občas jsou tu i horší fotky

Re: Re: Re: Re: Re: Bývalá posádka Mikulovice, 19.06.2016 14:33, chorcheee(m), (Houby)

Ale vůůůůůbec! Já miluji celý Svět. I Tebe (i když Tě neznám osobně)...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bývalá posádka Mikulovice, 19.06.2016 19:32, Zdeno(m), (Houby)

A my všichni (samozřejmě) milujeme Tebe, jinak to ani nejde...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bývalá posádka Mikulovice, 19.06.2016 21:28, petras, (Houby)

Prosím nějaké (m) o smazání celého příspěvku,já bych mohl vymazat jen svoje a zbyly by reakce.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bývalá posádka Mikulovice, 20.06.2016 16:02, Kraken(m), (Houby)

Jen to tam nech. Je to zajímavé a tím pádem i přínosné. Tady je jen diskuse, ne atlas. Tam je to ovšem něco jiného a nebráním se odstraňování nedokonalých snímků. Nechápu snahy v polední době tady měnit osvědčený několikaletý zaběhlý pořádek...Buďme rádi, že to tu šlape na rozdíl od jiných, nikým nespravovaných stránek celkem v pohodě. Opačný extrém jen odhání případné zájemce.

Chorcheee, já vím, žes to myslel dobře. Ale čeho jsi tím dosáhl? Jen žádosti petrase o vymazání celého příspěvku. Neříkám, že nemůžeš napsat svůj názor, ale mohl jsi mu ho klidně napsat do SZ. No, já možná taky.

Re: Re: Re: Re: Bývalá posádka Mikulovice, 20.06.2016 17:20, Kraken(m), (Houby)

Mám pro tebe návrh Chorcheee. Pro tebe by přece nebyl problém vyrobit anketu. Rozveď tam svou představu o fungování těchto stránek, sestav otázky a uvidíme. Získáš li většinu, menšina se jistě demokraticky podvolí.

Re: Re: Re: Re: Re: Bývalá posádka Mikulovice, 20.06.2016 17:57, chorcheee(m), (Houby)

Ne, to nikam nepovede. A ani nechci něco velkého organizovat a věnovat tomu energii. Já budu jen dále používat svou metodu "upřímnost až za hrob", abych odrazoval lidi od toho, aby sem dávali vše, co jim foťák vyplivne. Druhou stranou mince je, že lidé takovou kritiku berou osobně a vytvoří si na mne bolestnou asociaci.

Proto poslední dobou pro pobavení říkávám svůj nejnovější bonmot: "Všude kde jsem byl mne vyloučili za chování, krom pěveckého sboru. Tam proto, že neumím zpívat." .

Tak lidi, berte mne prosím s rezervou, pamatujte, že vás mám rád, ale zároveň sem zbytečně nedávejte sračky, ju?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bývalá posádka Mikulovice, 20.06.2016 19:35, Tori(m), (Houby)

V tom případě lze jen doufat, že taky sneseš, když někdo jiný použije tutéž metodu vůči tobě. ;-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bývalá posádka Mikulovice, 20.06.2016 19:57, chorcheee(m), (Houby)

No jako dříve jsem byl nepříčetný...z kritiky zde. Ale pak jsem si uvědomil, že jsem vlastně vůl. Že buď 1/ má kritizující pravdu a měl bych se z kritiky poučit a nebo 2/ mi něco závidí, či co, a pak to není důvod k hlubokým emocím, minimálně ne pro mne...

Re: Bývalá posádka Mikulovice, 19.06.2016 13:28, petras, (Houby)

lekl jsem se,že je to nějaké zvíře

pak to na mně vystrčilo p.... pozadí,

Re: Re: Bývalá posádka Mikulovice, 19.06.2016 18:33, vevanek, (Houby)

Pěkná srostlice Ale vytrhávat si je už nemusel, takové stařešiny.

Re: Re: Re: Bývalá posádka Mikulovice, 19.06.2016 19:02, petras, (Houby)

Musel jsem se podívat pod sukýnku,co to tam narostlo a mladí tam zůstali.

sedmihlavá saň

Re: Re: Bývalá posádka Mikulovice, 19.06.2016 13:45, ahasver, (Houby)

Re: Re: Bývalá posádka Mikulovice, 19.06.2016 13:53, alesjirsa(m), (Houby)

To jsou obři.

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30