O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Hlášení z Beskyd nejen pro petrase aneb já když mám, ráda dám …, 13.06.2016 19:36, Pavla, (O přírodě)

třeba něco pro vlka a rovnou od srdce. ;)

Re: Hlášení z Beskyd nejen pro petrase aneb já když mám, ráda dám …, 13.06.2016 19:36, Pavla, (O přírodě)

Křemetaťka,

Re: Hlášení z Beskyd nejen pro petrase aneb já když mám, ráda dám …, 13.06.2016 19:36, Pavla, (O přírodě)

štíhlá křememamča

a dvě rozkošná křemedítka (prcky našel synovec Marťa).

U tohohle jsme takhle v břízoví s Marťou oba leželi na břiše, kocháme se jím a já říkám: „To by měl vlk radost.“ „To jo, on je na ty křemenáčky, že?“ dí správně Martin a mně se vzpomněla historka, kterou jsem už tady kdysi dávala. Totiž když jsem v minulosti stejnou větu při nálezu prvního křemílka radostně sdělila svému muži, vypadlo z něj jen blahosklonné: „To víš, že jooo a co teprve taková Karkulka ..."

Re: Re: Hlášení z Beskyd nejen pro petrase aneb já když mám, ráda dám …, 13.06.2016 20:09, alesjirsa(m), (O přírodě)

Ten je vážně kouzelný.

Re: Re: Hlášení z Beskyd nejen pro petrase aneb já když mám, ráda dám …, 13.06.2016 21:45, vlk(m), (O přírodě)

...i já od srdce děkuji za krásnou přehlídku křemílků zakončenou extrasuper fešákem...a gratuluji...jak k úlovkům, tak krásným fotkám...

A safraporte ... kovář. Jak ten se mně tady dostal?

Vím, že jste fintu prokoukli, nejedná se o žádný přehmat při výběru fotek, ale já z toho nálezu „houbového domečku“ měla vážně velkou radost. Však příště ... příště už kováře nedám, ani kdyby, ani kdyby ... rostl na patra. Vážně!

Re: Re: Hlášení z Beskyd nejen pro petrase aneb já když mám, ráda dám …, 13.06.2016 20:09, alesjirsa(m), (O přírodě)

To neříkej. Co když se to stane.

Re: Re: Re: Hlášení z Beskyd nejen pro petrase aneb já když mám, ráda dám …, 13.06.2016 22:02, petras, (O přírodě)

Pověsím to za Tebe,ať neodsunuju ty krásné fotky

Re: Re: Re: Re: Hlášení z Beskyd nejen pro petrase aneb já když mám, ráda dám …, 13.06.2016 22:03, petras, (O přírodě)

něco mi žere kytky,ale bylo to moc rychlé

Re: Re: Hlášení z Beskyd nejen pro petrase aneb já když mám, ráda dám …, 14.06.2016 00:05, Tori(m), (O přírodě)

S tím semenáčkem to je báječný.

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30