Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Re: Re: Veselá historka z kočárkování..., 01.06.2016 15:54, alesjirsa(m), (Houby)
... o bílého ?

Re: Re: Veselá historka z kočárkování..., 31.05.2016 22:16, chorcheee(m), (Houby)
Hálky na dubu?

Re: Re: Re: Veselá historka z kočárkování..., 31.05.2016 22:27, chorcheee(m), (Houby)
Jsou to lidé. Takoví jsou (ve většině případů...).

Re: Re: Re: Veselá historka z kočárkování..., 31.05.2016 23:06, basset(m), (Houby)
Nevím, co je na igelitce zvláštního. Šli zřejmě parkem a našli kováře. Neměli nic jiného než igelitku. Také sebou nenosím stále košík, abych měl v případě, že najdu houby, je měl kam dát, i když v autě košík mám skoro stále. Pokud houby v igelitce donesou domů, vyndají na misku, přikryjí vlhkou utěrkou a dají do lednice nebo rovnou spotřebují, tak se nic neděje. Horší by bylo houby v tašce zavřít, dát do kufru auta, auto nechat na sluníčku a jít nakupovat. Ale pokud je nesou domu, tak proč ne třeba i v igelitce. Ne všechno je potřeba vidět jenom černě.

Re: Re: Re: Re: Re: Veselá historka z kočárkování..., 31.05.2016 23:27, chorcheee(m), (Houby)
Asi celkem dlouho. No a lidé se liší v kachním žaludku a prasečích játrech. Někdo se z toho po dané době po... a jiný ne
.

Re: Re: Re: Re: Re: Veselá historka z kočárkování..., 31.05.2016 23:59, Dano, (Houby)
Asi dlouho, když žampiony v marketu mají 5 dnů prodejnost v plastovém kelímku a přetáhle potravinářsko neperforovanou folii. Když je musím koupit, tak je hned prodiravím
. Netýká se to jen žapionu, ale i jiných. Taky jsem někdy posbíral do sáčku, když jsem nic jiného neměl a do ruk to nevlezlo, ale nenechal jsem to dlouho, jak v obchodě.