O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Pohádka pro Ondráška O vodě, základu života, 23.05.2016 08:45, Pavla, (O přírodě)

pokaždé, když někdo nahoře zapomene zalívat konvičkou les, nastanou houbám,

Re: Pohádka pro Ondráška O vodě, základu života, 23.05.2016 08:45, Pavla, (O přírodě)

a nejen jim, zlé časy. „Jak mám vstát? Jsem sice nějaký mužský, ale bez vody to nedokážu.“ naříká zesláblý vstavač.

Re: Pohádka pro Ondráška O vodě, základu života, 23.05.2016 08:45, Pavla, (O přírodě)

To štítovka jelení nelení a vyhledá s prosbou o pomoc

Re: Re: Pohádka pro Ondráška O vodě, základu života, 23.05.2016 10:49, Hanýžka(m), (O přírodě)

Chudinka štítovka, sucho jí dává zabrat.

generála Carabuse glabratuse, který situaci hladce vyřeší. (Tedy za předpokladu, že jsem správně určila střevlíka hladkého.) ;)

Re: Re: Pohádka pro Ondráška O vodě, základu života, 23.05.2016 10:26, Yohaness(m), (O přírodě)

Správně.

Re: Re: Re: Pohádka pro Ondráška O vodě, základu života, 23.05.2016 12:07, Pavla, (O přírodě)

Ď.

Ten povolává všechny zálohy a vydává rozkaz, aby se rozutekly do okolí a vodu přinesly. „Urááááá!!!“ nese se lesem bojový pokřik

a za malou chvíli už i voda. Vojín klikoroh má sil za devět, ne nadarmo se mu říká devětsilový, a tak nese vodu na zádech, i v tykadlech.

A starý bručoun troudnatec pásovaný? Ten si jako vždy jen chrání vlastní zásoby a bručí, ať si každý pomůže sám, jak umí. Inu, houby, stejně jako lidé, jsou různé.

Na úplný konec, než zazvoní zvonec, bych i já chtěla těmto stránkám a potažmo všem zdejším moc poděkovat. Naučila jsem se tady od Vás TOLIK věcí, které, pokud to hlava udrží, ventiluji ráda dál. (A věřte, že někdy už fakt slušně machruju, třeba naposledy o víkendu před naším 2,5letým Ondráškem.) Díky Vám!

Re: Re: Pohádka pro Ondráška O vodě, základu života, 23.05.2016 09:37, Kraken(m), (O přírodě)

Pěkné Pavlo, tvé vtipné příspěvky mě vždy vženou úsměv do tváře!

Re: Re: Re: Pohádka pro Ondráška O vodě, základu života, 23.05.2016 12:06, Pavla, (O přírodě)

A to, dle mého, není vůbec málo. Děkuji, Krakene.

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30