O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Proč smrdět doma, když můžeme do luftu … (Jára Cimrman, Afrika) :), 08.05.2016 17:29, Pavla, (O přírodě)

Sobotní scénka u klikorohů (podobnost s domácností lidí čistě náhodná)

On: „Kam zas jdeš?“
Ona: „Do lesa...“
On: „A co bude k obědu?“
Ona: „Houby.“

Re: Proč smrdět doma, když můžeme do luftu … (Jára Cimrman, Afrika) :), 09.05.2016 09:42, Kraken(m), (O přírodě)

Dvojsmyslné, vtipné!

Re: Proč smrdět doma, když můžeme do luftu … (Jára Cimrman, Afrika) :), 08.05.2016 17:29, Pavla, (O přírodě)

Ale abych to divadlo uvedla na pravou míru. Věřte, že manžela hlady netrápím a navíc jsem včera vůbec nepočítala s tím, že najdu to, co najdu.

Re: Proč smrdět doma, když můžeme do luftu … (Jára Cimrman, Afrika) :), 08.05.2016 17:29, Pavla, (O přírodě)

Jela jsem jen zkontrolovat loňskou lokalitu ušíčka černého.

Ať jsem však hledala, jak jsem hledala, místo ušíčka jsem našla „jen“ ... houby. ;)

Jasně, že nejapně vtipkuji, bylo to velké a milé překvapení.

Až do včerejška jsem je ještě nikdy nesbírala, ani nejedla. A protože dneska byly na programu řízky, zkusmo jsem obalila i dva smržoprcky. Zbytek skončí zřejmě na másle (aspoň jsem se dočetla, že tato úprava je údajně nejlepší). Ahoj

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30