Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Mochomůrky a něco pozitivního pro notoriky!:-), 22.02.2012 17:21, Forrest Run(m), (O přírodě)
Konzumací alkoholu se lze zbavit parazitů

Fotky jsou přáním k svátku Petrům, co tyto stránky nafštěvujou...třeba Svědkovi!:-)
Vybranej druh houby pro rok 2012 pro loňskou fotosoutěž ČMS byla Muchomůrka červená....houba tak "obyčejná", že i když je bezesporu fotogenická a esteticky velmi pozitivně působící, pohříchu jsem si ji nenafotil a ani rok před tím jsem žádný slušnější foto neměl....o konkrétním druhu vybraný houby jsem se dozvěděl v půlce října a padnul na mě docela děs, že už ji nestihnu...tehdy přišly první přízemní mrazejky a ty M.Č. obvykle vodtrouběj....naštěstí jsem právě v těch dnech měl tu čest vyrazit na houbinng na Vysočinu s legendárním Lukášem Vránou, kterej sice sbírá houby v poklusu, ale dal mi velkoryse 2 akademický čtvrthodinky, abych si je na 2 místech mohl cvaknout
...výsledek...v týhle kategorii stojím na bedně!:-)
....navíc je mi velkou ctí, že právě s Jiříkem Burlíkem
...nebejt jeho, vůbec jsem se neúčastnil...to právě on mi ochotně po technický stránce poradil, jak nejefektivněji upravit fotky, aby z Fotolabu vylezly okulahodící a dokonce mi poradil i s výběrem fotek-finalistů, i když to pro něj bylo kontraproduktivní pomáhat konkurentovi
...je to Karakter Fpravdě ryzí a doufám, že je to pro něj zadostiučinění, stejně jako pro Zdena, kterej mi mnohokrát trpělivě vysvětloval, jakejch největších chyb se při focení dopouštím, nebo pro Krakena a Javase, který mi byli nápomocni na mejch úplnejch fotozačátcích při výběru fotoaparátu, stativu, podsvěcovacích blejskátek a spol.-jsem Vám fšem strašně zavázanej, Amigos!:-)

Zkusíte si i tady typnout, která fotka se umístnila nejlíp?

Re: Mochomůrky a něco pozitivního pro notoriky!:-), 22.02.2012 17:22, Forrest Run(m), (O přírodě)

Re: Mochomůrky a něco pozitivního pro notoriky!:-), 22.02.2012 17:22, Forrest Run(m), (O přírodě)