Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Re: Kvíz, vyluštění..., 04.03.2016 22:06, chorcheee(m), (O přírodě)
Zede, díky. Já chtěl vyčkat déle, ale pak jsem si uvědomil, že existuje možnost "zákulisní hry", kterou nevidím. Nechtěl bys tuto úroveň zrušit? Přijde mi, žo to kvíz znepřehledňuje - lidi nevědí, co Ti kdo už napsal...

Re: Re: Re: Re: Kvíz, vyluštění..., 04.03.2016 22:30, chorcheee(m), (O přírodě)
No já právě nevím, zda to lidi neodrazuje od účasti...
Lidi, odrazuje vás to?
.

Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz, vyluštění..., 04.03.2016 23:36, vevanek, (O přírodě)
Můj názor, se kterým nemusíte souhlasit.
Dříve se zúčastňovalo více lidí (gazela, Joska, kraken, Sley, Pavla, Petras, svědek) a "mh" a "basset" kteří houby ovládají se zapojili až později, když viděli, jak se v tom my, neználci, plácáme.
Dnes je to soutěž jen mezi dvěma, kteří se houbami zabývají intenzivně, jména hub sypou z rukávu během 1/4 hod (Aleš i za 5 min) a málokdy se mýlí. My "obyčejní" moc šancí nemáme.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz, vyluštění..., 05.03.2016 07:26, Zdeno(m), (O přírodě)
Právě pro tu třídu elite jsem "zákulisí" vytvořil...A mezi "těma dvěma" se mnohokrát vítěz nenašel, vyhrál někdo jiný, takže soutěž je nevypočítatelná jako Davis cup nebo biatlonová štafeta...Ostatně, vše má hlavně osvětovou a zábavnou rovinu...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz, vyluštění..., 05.03.2016 09:02, vevanek, (O přírodě)
Já nevím. Zřejmě nikdo z nás ostatních není schopen určit položky tak rychle jako "elita", takže z 99% vítězem bude vždy někdo ze zákulisí. A v zákulisí bude z 99% vítězit ten, kdo zná rostlinu.
Mně se víc líbilo, jak to bylo dřív. Dali jsme tipy, porovnávali je, diskutovali, uvažovali nad nápovědami. Je jasné, že jsme tipy měnili, porovnávali s ostatními a s atlasem. Sice nám to trvalo dlouho a nakonec to většinou "rozčísli" ti znalí, ale byla to zábava. A myslím si, že to bylo tím, že nám tito znalí nechávali časový handicap.
Tak to vidím já. Snad se k tomu ještě někdo vyjádří.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz, vyluštění..., 05.03.2016 12:58, Zdeno(m), (O přírodě)
Ale vždyť se zas tak moc nezměnilo, zákulisí bylo využito dvakrát, vítěz byl stejně z fóra...Ty sama jsi přesně prototypem soutěžících, pro které je tento typ vhodný: něco znáš, něco okoukáš, zbytek "vyatlasuješ" a vygooglíš. Komu je tohle zatěžko, nechť nesoutěží...Prohlédne-li si kvíz později, může nad ním popřemýšlet a porovnat si své tipy...