O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

pochopitelně, že nemám houbeles, 02.03.2016 18:57, karelzbrd(m), (O přírodě)

tak mi doufám odpustíte moje potůčky, vlastně to byl jeden...

Detail:

Re: pochopitelně, že nemám houbeles, 02.03.2016 18:57, karelzbrd(m), (O přírodě)

minivodopádek:

Re: Re: pochopitelně, že nemám houbeles, 02.03.2016 19:05, tapik, (O přírodě)

Karle, vodopádek je super

Re: pochopitelně, že nemám houbeles, 02.03.2016 18:59, karelzbrd(m), (O přírodě)

a další minivodoledopádek:

Re: pochopitelně, že nemám houbeles, 02.03.2016 19:01, karelzbrd(m), (O přírodě)

a uzavřu to ledovým borůvkovým květem.

Re: Re: pochopitelně, že nemám houbeles, 02.03.2016 19:10, TondazKralup(m), (O přírodě)

Já ty Tvoje obrázky fakt žeru.Vím zase je spousta lidí,kteří tuto úpravu odsuzují.Nevím proč,vždyť každý,kdo má trochu smysl pro kompozici a krásno,tak se mu to musí líbit.Jasně,že pokud jde o nějakou reportážní fotografii,nebo třeba fotku do atlasu,tak je to o něčem jiném.To jako fotograf jisté víš a umíš obojí,tak vlastně není o čem diskutovat.Je to prostě pěkný,upravený s citem.

Re: Re: Re: pochopitelně, že nemám houbeles, 02.03.2016 19:21, karelzbrd(m), (O přírodě)

díky, Tondo, já zase obdivuji Tvoje obrázky viděné podobně jako já, ale jinak pojaté. A o tom to je... Fotografie je umění, copak malíř, tedy každý, maluje realitu? Tím neříkám, že to umím, ale zkouším to prostě jinak.

Re: Re: Re: Re: pochopitelně, že nemám houbeles, 02.03.2016 19:48, Honzík(m), (O přírodě)

...hele, kluci... Já vás žeru oba, ale nikomu to neříkejte, snažím se to tajit

Re: Re: Re: Re: Re: pochopitelně, že nemám houbeles, 03.03.2016 12:42, Bery, (O přírodě)

Hele Honzo, já je taky obdivuju oba, ale netajím se tím, klidně jim to řekni.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: pochopitelně, že nemám houbeles, 03.03.2016 17:01, TondazKralup(m), (O přírodě)

Kurňa to je ale obdivu.,až by se člověk červenal.Myslím,že je tady i spousta jiných borců a samozřejmě borkyň,co si zaslouží obdiv.Třeba ten seweřan s kotrčem,Vevánek,Gazela,Tvoje maličkost a další.- omlouvám se těm,které jsem nejmenoval...

Re: Re: Re: pochopitelně, že nemám houbeles, 02.03.2016 20:03, Zdeno(m), (O přírodě)

Co dodat, každý jsme jiný a přesto máme mnoho společného...A je to dobře. Ti, co nemají ten boží dar vidět v každém tvaru cosi fascinujícího a fantaskního, jsou ochuzeni o to, co nás nadchne...Respektujme my je a oni nás...Naše loď je společná a na mnoha palubách si každý najde to svoje...

Re: Re: Re: Re: pochopitelně, že nemám houbeles, 02.03.2016 20:32, TondazKralup(m), (O přírodě)

Jo,tak nějak to taky vidím...

Re: Re: pochopitelně, že nemám houbeles, 03.03.2016 10:21, X68jk, (O přírodě)

To je nádhera!!!!!

Re: pochopitelně, že nemám houbeles, 02.03.2016 21:09, karelzbrd(m), (O přírodě)

tohle je neupravený surový snímek:

skočilo to trochu jinam.........

Re: Re: pochopitelně, že nemám houbeles, 02.03.2016 21:50, TondazKralup(m), (O přírodě)

Jo dobrý,ta barevná tonalita mě fascinuje.To samé třeba u Bassetových fotek.Já se k tomu nemůžu pořád dopracovat,pořád mi to nějak barevně ujíždí kam nechci.Chce to asi umět nastavit foťák.Já pořád ještě nevidím moc do správného nastavení(v číslech).Sluníčko,mráček,baráček,nebo žárovka prostě někdy nestačí

Re: Re: Re: pochopitelně, že nemám houbeles, 02.03.2016 22:15, Zdeno(m), (O přírodě)

Víš, že Ti přezdívám Mistr šerosvitu...Má to ovšem své kouzlo a originalitu...Tak a konec ledu a sněhu, v udržovacím obrázku mávnu proutkem a nechám vše roztát...Taky dnešní...

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30