Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Re: Re: půl napůl, 01.03.2016 16:04, TondazKralup(m), (O přírodě)
Tak tady opravdu slintám.
.Sám jsem na něj ještě nenarazil.

Re: Re: půl napůl, 01.03.2016 21:16, Forrest Run(m), (O přírodě)
Parádička, Staníku, jukni i okolo, tahle havěť málokdy roste sama
...možná bude nedaleko sublokalita, možná, že později tam vyroste i krasočíška....na mladoboleslavsku mi roste právě tahle trojkombinace:Ohnivec zimní, urnulka a koncem dubna tam vyrazej i krasočíšky..hledej pod břízama, osikama, jestli jsou někde v dostřelu...držím palce!
Letos by vám v těch Vašich xerotermních bazickejch doubravách mohly vyskočit i kvanta ucháčů!

Re: půl napůl, 29.02.2016 22:28, léto, (O přírodě)
Původně jsem si tam jakože na chvilku odskočil od plotny, ale člověku to nedá a projde se i po vrcholu. A bylo to příjemný překvapení ve formě koniklece. Radku s tím Kurdějovem samozřejmě počítám.
Nuže nedá mi to a taky přispěju k úpadku úrovně stránek. Dalo by se říct, že mě postihl osud Tondy Kralupáka a mykolog nejsem až tak zarytej jak jsem býval a víc než houbaření mě začala zajímat fotografie. Působím na třech jinejch stránkách. Před časem jsem zjistil, že na jedné z nich dokonce společně s Tondou. Což vysvětluje mou častější absenci. Čím dál tím víc zápasím s rozhodnutím, jestli tu poslední nehoubovou fotku vložit, nebo ne. Je to daný tím, že si nejsem jistej jakým směrem by se úroveň stránek měla ubírat, nebo co to přesně znamená. Tím mám na mysli, jestli jak psal Plyšec Damyko II, nebo lidovější směr, ke kterýmu sám sebe řadím, nebo něco mezi tím. Musím souhlasit s Tori. Už ať něco roste. Protože je tomu rok, co se tady řešilo, že už to není ohoubách, ale o fotografování, že diskuse o technologii fotek sem nepatří a až začalo něco růst, všechno bylo zapomenuto.

Re: Re: Re: půl napůl, 01.03.2016 10:49, chorcheee(m), (O přírodě)
Takovýto příspěvek, řekl bych, nemůže nikoho pohoršovat a skoro nemůže ani nepotěšit
). Jak psává Zed: "léto budiž pochváleno"