O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Srdečný blahopřání ke jmeninám, 23.05.2013 20:41, Forrest Run(m), (O přírodě)

Tož Vláďulíne, fšecko NEJ a MAX, hlavně tu sexuální svěžest!:-)
To Ti přeji za Kájinku i za sebe!:-)
Hanýžko, decentně na to šéfika upozorni!;-)
Snímek je z 12.května z Posázaví, kde jsem inspirován Basseťákem objevil "svoje" krasočíškoviště.

Kápo, je to kousek od Tebe, bylo tam i hafo jehnědek jedlových na šupinách šišek, našel jsem tam čerstvý čechratečky,....chtělo by to nějakej systematičtější monitoring, loni na podzim tam byli i Ryzci bledoslizký, Ryzci lososoví, různý chřapáči a další zajímavůstky.

Re: Srdečný blahopřání ke jmeninám, 23.05.2013 20:52, kápo(m), (O přírodě)

Panu Antonínovi také gratuluji a přeji Vše nej a co se týče toho fleku Fore kterej jsi si objevil,myslím,že se jedná o známou lokalitu,kde hodně pracuje třeba J.Borovička,tam už monitoring je kvalitní,já se snažím(a občas se to daří) objevit další podobně bohaté lokality jinde

Re: Re: Srdečný blahopřání ke jmeninám, 23.05.2013 21:39, Forrest Run(m), (O přírodě)

Jo, jo, je to ta lokalita, kterou nafštěvuje i Hanz Borovička, nicméně třeba o krasočíškách nebo jehnědkách nevěděl a byl rád za exikáty. Víš jak, víc očí víc vidí, nicméně respektuju Tvoje MykoProspektorství a moc Ti v něm fandím, co už jsi zajímavýho vyšťoural a kolikrát na místech, na který bych si fuckt nefsadil, jsi HouboPašák!:o)

Re: Re: Re: Srdečný blahopřání ke jmeninám, 23.05.2013 21:53, kápo(m), (O přírodě)

Che Ché,tak sem se trefil,jsem to odhad podle druhů,protože přesně tyhle popisuje ve svých pojednáních o týhle lokalitě.Letos jsem se podíval na zub krasočíškám a jehnědkám a zatímco krasočíšky vyžadujou zásaditý podloží, jehnědky valej pod jedlema vesele i na kyseláči na Vysočině.Jediný,co tyhle houbelec vyžadujou rovnako je vlhký jaro

Re: Srdečný blahopřání ke jmeninám, 24.05.2013 05:59, Hanýžka(m), (O přírodě)

Díky za přání, šéfa upozorním.

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30